AŞI HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2013 - 11:25, Güncelleme: 27.04.2013 - 11:25
 

AŞI HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

1.Dünya Aşı Haftası etkinliği çerçevesinde İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayşegül Candan Harmankaya Kaymakam Tuncay Sonel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan ile görüştü ve daha sonra anaokulları ziyaret edildi

1.Dünya Aşı Haftası etkinliği çerçevesinde İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayşegül Candan Harmankaya Kaymakam Tuncay Sonel ve İlçe  Milli  Eğitim Müdürü Necip Şan ile görüştü ve daha sonra anaokulları ziyaret edildi. Etkinliklere başlanıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayşegül Candan Harmankaya ve Toplum Sağlığı Merkezi hemşireleri  ile  beraber Kardelen Anaokulu’na ve Kız Meslek Lisesi anasınıfına  ziyarette buldu Anasınıfı öğrencilerine  aşının önemi hakkında bilgi verilip aşı ile ilgili kısa çizgi filmler izletildi.  ‘Aşılıyız, Sağlıklıyız’    konulu resim yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan bütün öğrencilere hediyeleri verildi. Emeği geçen okul müdürü ve öğretmenlere destekleri  için teşekkür edildi. Bu etkinliklerin devam edeceği, farklı okullarda, farklı konularda eğitim  verileceği belirtildi.
1.Dünya Aşı Haftası etkinliği çerçevesinde İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayşegül Candan Harmankaya Kaymakam Tuncay Sonel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan ile görüştü ve daha sonra anaokulları ziyaret edildi

1.Dünya Aşı Haftası etkinliği çerçevesinde İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayşegül Candan Harmankaya Kaymakam Tuncay Sonel ve İlçe  Milli  Eğitim Müdürü Necip Şan ile görüştü ve daha sonra anaokulları ziyaret edildi.

Etkinliklere başlanıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayşegül Candan Harmankaya ve Toplum Sağlığı Merkezi hemşireleri  ile  beraber Kardelen Anaokulu’na ve Kız Meslek Lisesi anasınıfına  ziyarette buldu

Anasınıfı öğrencilerine  aşının önemi hakkında bilgi verilip aşı ile ilgili kısa çizgi filmler izletildi. 

‘Aşılıyız, Sağlıklıyız’    konulu resim yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan bütün öğrencilere hediyeleri verildi. Emeği geçen okul müdürü ve öğretmenlere destekleri  için teşekkür edildi.

Bu etkinliklerin devam edeceği, farklı okullarda, farklı konularda eğitim  verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.