Aşık Veysel'i anmak için klip düzenlendi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2021 - 06:01, Güncelleme: 29.05.2021 - 06:01
 

Aşık Veysel'i anmak için klip düzenlendi

Aşık Veysel'i anmak için klip düzenlendi

İlçemiz Mahmut Esat Ortaokulu Sanatsal etkinliklerde Türkiye de adından söz ettirmeye devam ediyor. Barış Manço’yu anma projesinde “Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa” klibi ile sosyal medya ağlarında yurt içi yurtdışı 40 milyona yakın izlenme alan ilk klibin ikincisi, Büyük Ozan Aşık Veysel’i anmak amacıyla hazırlandı. Klip “Uzun İnce Bir Yoldayım” eserine çekildi. İlçemizde görev yapan, müzik öğretmeni ve THM sanatçısı Ahmet Ali Selçuk’un imzasını taşıyan projeler sosyal medyada oldukça ilgi gördü. Selçuk, yaptığı farklı projelerle, ilçemize kültürel ve sanatsal anlamda da önemli katkılar yapmaya devam ediyor. Özenle hazırlanan, sosyal medyada büyük ilgi ve beğeni toplayan‘Aşık Veysel Şatıroğlu’nu anma klip projesi, 29.05.2021 tarihi itibari ile tüm sosyal medya ağlarında yayına girdi.  Konu ile ilgili Müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk; “Tüm dünyayı etkisi altına alan bu zorlu pandemi sürecinde, sanatın kollarından biri olan müzikle, bir nebze olsun öğrencilerimize moral ve motivasyon sağlamak, aynı zamanda da aşıklık geleneğinin en önemli temsilcilerinden biri olan, halk ozanımız Aşık Veyse Şatıroğlu’nu anmak sebebi ile bu projeyi gerçekleştirdik. Projeye katkıları için en başta öğrencilerime, öğretmen arkadaşlarıma, okul personeline, öğrenci velilerine, okul müdürümüz Süleyman Boztepe’ye ve birlikte sahneler paylaştığımız , kırmayarak bu projeye katkı sunan THM Sanatçısı “Sümer Ezgü” ve “Ümran Gülcan”a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.    Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Süleyman Boztepe ; “Klip Projesinin organizasyonunda ve hazırlanmasında büyük emek ve özveri gösteren Müzik öğretmenimiz Ahmet Ali Selçuk başta olmak üzere öğrenci, öğretmen, personel ve veli tüm katılımcılarımıza teşekkür ederek, önümüzdeki yıllarda da Mahmut Esat Ortaokulu olarak bu tür projelere devam edeceklerini belirtti.
Aşık Veysel'i anmak için klip düzenlendi

İlçemiz Mahmut Esat Ortaokulu Sanatsal etkinliklerde Türkiye de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Barış Manço’yu anma projesinde “Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa” klibi ile sosyal medya ağlarında yurt içi yurtdışı 40 milyona yakın izlenme alan ilk klibin ikincisi, Büyük Ozan Aşık Veysel’i anmak amacıyla hazırlandı. Klip “Uzun İnce Bir Yoldayım” eserine çekildi. İlçemizde görev yapan, müzik öğretmeni ve THM sanatçısı Ahmet Ali Selçuk’un imzasını taşıyan projeler sosyal medyada oldukça ilgi gördü. Selçuk, yaptığı farklı projelerle, ilçemize kültürel ve sanatsal anlamda da önemli katkılar yapmaya devam ediyor.

Özenle hazırlanan, sosyal medyada büyük ilgi ve beğeni toplayan‘Aşık Veysel Şatıroğlu’nu anma klip projesi, 29.05.2021 tarihi itibari ile tüm sosyal medya ağlarında yayına girdi. 

Konu ile ilgili Müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk;

“Tüm dünyayı etkisi altına alan bu zorlu pandemi sürecinde, sanatın kollarından biri olan müzikle, bir nebze olsun öğrencilerimize moral ve motivasyon sağlamak, aynı zamanda da aşıklık geleneğinin en önemli temsilcilerinden biri olan, halk ozanımız Aşık Veyse Şatıroğlu’nu anmak sebebi ile bu projeyi gerçekleştirdik. Projeye katkıları için en başta öğrencilerime, öğretmen arkadaşlarıma, okul personeline, öğrenci velilerine, okul müdürümüz Süleyman Boztepe’ye ve birlikte sahneler paylaştığımız , kırmayarak bu projeye katkı sunan THM Sanatçısı “Sümer Ezgü” ve “Ümran Gülcan”a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

 

Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Süleyman Boztepe ;

“Klip Projesinin organizasyonunda ve hazırlanmasında büyük emek ve özveri gösteren Müzik öğretmenimiz Ahmet Ali Selçuk başta olmak üzere öğrenci, öğretmen, personel ve veli tüm katılımcılarımıza teşekkür ederek, önümüzdeki yıllarda da Mahmut Esat Ortaokulu olarak bu tür projelere devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.