AŞURE İKRAMINDA BÖLGE İŞ ADAMLARI BİR ARADAYDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2019 - 10:30, Güncelleme: 13.09.2019 - 10:30
 

AŞURE İKRAMINDA BÖLGE İŞ ADAMLARI BİR ARADAYDI

MÜSİAD Seydişehir Şubesi, geleneksel hale getirdikleri aşure programını bu yıl da özel konuklarının katılımıyla gerçekleştirdi.

Seydişehir Atatürk Caddesi yanında Müsiad Şube binasında düzenlenen aşure programına dernek üyelerinin yanı sıra İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, MÜSİAD Konya İl Başkanı Ömer Faruk Okka, Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Siyasi Parti İlçe Başkanları; Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Yalıhüyük ve Ahırlı İlçe Müftüleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Bölgesel bir işlev üstlenen MÜSİAD Seydişehir Şubesi’nde, Seydişehir’in yanı sıra Beyşehir, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük’ten üyelerin bir araya gelmesi dikkat çekti. Sohbet havasında geçen aşure programı dualarla başladı. Programda konuşan Müsiad Seydişehir Şube Başkanı Mustafa Akman: “Aşurede olduğu gibi, farklılıklarımızla uyum içinde ortak bir tat oluşturmak üzere MÜSİAD Seydişehir olarak geleneksel aşure etkinliğimizi gerçekleştirdik. Davetimize katılım sağlayan Kaymakamlarımıza, Müsiad Konya Başkanı ve yöneticilerine, yerel yöneticilerimiz ve tüm STK temsilcilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Program sonrası protokol ve diğer davetlilere bölgenin üretimini artırılması hakkında MÜSİAD’ın düşünceleri aktarıldı ve yapılacak yatırımlar konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
MÜSİAD Seydişehir Şubesi, geleneksel hale getirdikleri aşure programını bu yıl da özel konuklarının katılımıyla gerçekleştirdi.

Seydişehir Atatürk Caddesi yanında Müsiad Şube binasında düzenlenen aşure programına dernek üyelerinin yanı sıra İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, MÜSİAD Konya İl Başkanı Ömer Faruk Okka, Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Siyasi Parti İlçe Başkanları; Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Yalıhüyük ve Ahırlı İlçe Müftüleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bölgesel bir işlev üstlenen MÜSİAD Seydişehir Şubesi’nde, Seydişehir’in yanı sıra Beyşehir, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük’ten üyelerin bir araya gelmesi dikkat çekti.

Sohbet havasında geçen aşure programı dualarla başladı.

Programda konuşan Müsiad Seydişehir Şube Başkanı Mustafa Akman: “Aşurede olduğu gibi, farklılıklarımızla uyum içinde ortak bir tat oluşturmak üzere MÜSİAD Seydişehir olarak geleneksel aşure etkinliğimizi gerçekleştirdik. Davetimize katılım sağlayan Kaymakamlarımıza, Müsiad Konya Başkanı ve yöneticilerine, yerel yöneticilerimiz ve tüm STK temsilcilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Program sonrası protokol ve diğer davetlilere bölgenin üretimini artırılması hakkında MÜSİAD’ın düşünceleri aktarıldı ve yapılacak yatırımlar konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.