?ATA SPORUMUZA SAHİP ÇIKILMALI?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2014 - 06:06, Güncelleme: 07.01.2014 - 06:06
 

?ATA SPORUMUZA SAHİP ÇIKILMALI?

Kisecik Belediye Başkanı Abdullah Ünver Seydişehir Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü Güreş Antrenörü Seyit Harun Bozçiçeği?i ziyaret ederek plaket takdim etti.

Kesecik Belediye Başkanı Abdullah Ünver  Seydişehir Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü Güreş Antrenörü Seyit Harun Bozçiçeği’i ziyaret ederek plaket takdim etti. Seydişehir Atatürk Kapalı Spor Salonundaki ziyarete Başkan Ünver’in yanı sıra eski güreş antrenörlerinden Mevlüt Cam’da katıldı. Seydişehir’de güreş sporunun gelindiği noktalarda görüş alış verişi yapılarak  sporculara tatlı ikram edildi. Başkan Ünver ziyarette yaptığı konuşmada “Ata sporumuz olan güreşe gönül verildikçe gururlanıyorum. Seydişehir’e ve Seydişehirli çocuklara sahip çıkılması gerekir. İlçe tarihine bakıldığı zaman güreşin çok büyük önemi var. O zamanlar güreşe çok daha önem verilir di ve büyük şampiyonluklar yaşamıştık. Şimdilerde de yine ata sporumuza sahip çıkılmalı. Sporun öğrencilere eğitim, sosyal, kültürel açıdan da olumlu katkıları var.Bu spora gönül veripte bu sayede bir yerlere gelen arkadaşlar da bu öğrencilere biraz daha sahip çıkmaları gerekir.Biz sporculara her zaman desteklerini esirgemeyen Başta Kaymakamımız Tuncay Sonel Bey olmak üzere Belediye Başkanımız Abdulkadir Çat beye ve tüm spor severlere teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi. Güreş Antrenörü Bozçiçek ise “Seydişehir’in geçmişinden bugüne kadar güreşe olan ilgi  bizleri mutlu etmektedir. Bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Tüm ilçe halkını çocuklarının sporla uğraşmaları konusuna dikkat çekmek istiyorum. Spor öğrencileri hem zararlı alışkanlıklardan koruyor hem de çevreye duyarlı bir birey haline getiriyor. Devletinde sporculara olan desteği her geçen gün artıyor. Şuanda milli sporcu olupta üniversitede okuyanlara devlet tarafından sporcu bursu veriliyor.Avrupa, Dünya, Olimpiyatlarda derece yapan sporculara da devlet kadrolarında kontenjan veriliyor.” Diyerek öğrencileri çeşitli spor dallarlı ile uğraşmalarını teşvik etti.
Kisecik Belediye Başkanı Abdullah Ünver Seydişehir Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü Güreş Antrenörü Seyit Harun Bozçiçeği?i ziyaret ederek plaket takdim etti.

Kesecik Belediye Başkanı Abdullah Ünver  Seydişehir Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü Güreş Antrenörü Seyit Harun Bozçiçeği’i ziyaret ederek plaket takdim etti.

Seydişehir Atatürk Kapalı Spor Salonundaki ziyarete Başkan Ünver’in yanı sıra eski güreş antrenörlerinden Mevlüt Cam’da katıldı.

Seydişehir’de güreş sporunun gelindiği noktalarda görüş alış verişi yapılarak  sporculara tatlı ikram edildi.

Başkan Ünver ziyarette yaptığı konuşmada “Ata sporumuz olan güreşe gönül verildikçe gururlanıyorum. Seydişehir’e ve Seydişehirli çocuklara sahip çıkılması gerekir. İlçe tarihine bakıldığı zaman güreşin çok büyük önemi var. O zamanlar güreşe çok daha önem verilir di ve büyük şampiyonluklar yaşamıştık. Şimdilerde de yine ata sporumuza sahip çıkılmalı. Sporun öğrencilere eğitim, sosyal, kültürel açıdan da olumlu katkıları var.Bu spora gönül veripte bu sayede bir yerlere gelen arkadaşlar da bu öğrencilere biraz daha sahip çıkmaları gerekir.Biz sporculara her zaman desteklerini esirgemeyen Başta Kaymakamımız Tuncay Sonel Bey olmak üzere Belediye Başkanımız Abdulkadir Çat beye ve tüm spor severlere teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.

Güreş Antrenörü Bozçiçek ise “Seydişehir’in geçmişinden bugüne kadar güreşe olan ilgi  bizleri mutlu etmektedir. Bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Tüm ilçe halkını çocuklarının sporla uğraşmaları konusuna dikkat çekmek istiyorum. Spor öğrencileri hem zararlı alışkanlıklardan koruyor hem de çevreye duyarlı bir birey haline getiriyor. Devletinde sporculara olan desteği her geçen gün artıyor. Şuanda milli sporcu olupta üniversitede okuyanlara devlet tarafından sporcu bursu veriliyor.Avrupa, Dünya, Olimpiyatlarda derece yapan sporculara da devlet kadrolarında kontenjan veriliyor.” Diyerek öğrencileri çeşitli spor dallarlı ile uğraşmalarını teşvik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.