ATALAY “AMACIMIZ HİZMET”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2021 - 04:35, Güncelleme: 22.10.2021 - 04:35
 

ATALAY “AMACIMIZ HİZMET”

Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve yönetim kurulu üyeleri, gazetemizi ziyaret ederek  Ankara temasları ile ilgili bilgi aktardı.

Ankara’dan güzel haberlerle geldiğini belirten Atalay, Gazete Sahibi Ali Saylam ile son gelişmeler hakkında görüş alış verişinde bulundu. Ziyaretinde; Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile beraber Sağlık ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde Ankara ziyaretlerinin verimli geçtiğini belirten Kemalettin Atalay "doktor atamaları ve Sağlık alanındaki ihtiyaçları değerlendirdik. Sıfır atık projesi, soğuk hava deposu ve paketleme tesislerinin kurulması konusunda ise olumlu cevap aldıklarını belirterek “Ayda bir Ankara’ya giderek Seydişehir’in sorunlarını yetkililere ilk ağızdan iletiyoruz. Seydişehir’in meselelerini çözmek için hep gayret ve çaba içerisinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz” dedi. Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaretlerinde Seydişehir’e yapılacak olan yeni hastane ve hastanenin norm kadrosuna atama bekleyen doktor kadroları hakkında bilgi alış verişinde bulunduklarını belirten Kemalettin Atalay, yakın zamanda yapılacak yeni doktor atamalarında Devlet Hastanemizin eksiklerinin giderilmesi için taleplerimizi ilettik. Yeni atamalarda hastanemize eksik doktorların doktor açıklığının giderilmesi için Sayın Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’in gerekli yardımlarını esirgemeyeceği söyledi. Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Danışmanı Mehmet Akif Küçükdağ’ı ziyaretlerinde soğuk hava deposu, paketleme ve sıfır atık projesi konusunda da Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la beraber yaptığımız görüşmelerde bu iki önemli tesisin ilçemizde faaliyete geçmesi ile ilgili tam destek aldık.” dedi. Bu görüşmelerde Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve Orhan Erdem’inde önemli destekleri olduğunu belirten Atalay, kendilerine teşekkür etti. Kemalettin Atalay: “Bazen ön yargılı davranışlar ilçemize hizmet konusunda zarar verebiliyor. Bunun ötesinde hemşerilerimizin bütün tenkitlerine, düşüncelerine açığız” diyerek hepimizin amacının Seydişehir’imizin yaşanabilir bir şehir olmasını istemek olduğunu dile getirdi.   Haber: Arzu Saylam  
Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve yönetim kurulu üyeleri, gazetemizi ziyaret ederek  Ankara temasları ile ilgili bilgi aktardı.

Ankara’dan güzel haberlerle geldiğini belirten Atalay, Gazete Sahibi Ali Saylam ile son gelişmeler hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Ziyaretinde; Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile beraber Sağlık ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde Ankara ziyaretlerinin verimli geçtiğini belirten Kemalettin Atalay "doktor atamaları ve Sağlık alanındaki ihtiyaçları değerlendirdik. Sıfır atık projesi, soğuk hava deposu ve paketleme tesislerinin kurulması konusunda ise olumlu cevap aldıklarını belirterek “Ayda bir Ankara’ya giderek Seydişehir’in sorunlarını yetkililere ilk ağızdan iletiyoruz. Seydişehir’in meselelerini çözmek için hep gayret ve çaba içerisinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaretlerinde Seydişehir’e yapılacak olan yeni hastane ve hastanenin norm kadrosuna atama bekleyen doktor kadroları hakkında bilgi alış verişinde bulunduklarını belirten Kemalettin Atalay, yakın zamanda yapılacak yeni doktor atamalarında Devlet Hastanemizin eksiklerinin giderilmesi için taleplerimizi ilettik. Yeni atamalarda hastanemize eksik doktorların doktor açıklığının giderilmesi için Sayın Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’in gerekli yardımlarını esirgemeyeceği söyledi.

Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Danışmanı Mehmet Akif Küçükdağ’ı ziyaretlerinde soğuk hava deposu, paketleme ve sıfır atık projesi konusunda da Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la beraber yaptığımız görüşmelerde bu iki önemli tesisin ilçemizde faaliyete geçmesi ile ilgili tam destek aldık.” dedi.

Bu görüşmelerde Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve Orhan Erdem’inde önemli destekleri olduğunu belirten Atalay, kendilerine teşekkür etti.

Kemalettin Atalay: “Bazen ön yargılı davranışlar ilçemize hizmet konusunda zarar verebiliyor. Bunun ötesinde hemşerilerimizin bütün tenkitlerine, düşüncelerine açığız” diyerek hepimizin amacının Seydişehir’imizin yaşanabilir bir şehir olmasını istemek olduğunu dile getirdi.

 

Haber: Arzu Saylam

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.