ATALAY BASIN BAYRAMIMIZI KUTLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2019 - 03:35, Güncelleme: 24.07.2019 - 03:35
 

ATALAY BASIN BAYRAMIMIZI KUTLADI

Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay 24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında gazetemiz Toroslar’ı ziyaret ederek tebrik etti.

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle gazetemizi ziyaret eden Kemalettin Atalay; “Basın bayramınız kutlu olsun. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak gelip gününüzü kutlamak istedim. Meslek hayatınızda sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar diliyorum.” dedi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam; “Bize değer vererek ziyaret etme nezaketinde bulunan Başkan Atalay’a çok teşekkür ederiz.” dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay 24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında gazetemiz Toroslar’ı ziyaret ederek tebrik etti.

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle gazetemizi ziyaret eden Kemalettin Atalay; “Basın bayramınız kutlu olsun. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak gelip gününüzü kutlamak istedim. Meslek hayatınızda sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar diliyorum.” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam; “Bize değer vererek ziyaret etme nezaketinde bulunan Başkan Atalay’a çok teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.