ATANAN HÂKİM VE SAVCILAR GÖREVLERİNE BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2019 - 08:27, Güncelleme: 29.06.2019 - 08:27
 

ATANAN HÂKİM VE SAVCILAR GÖREVLERİNE BAŞLADI

Adli yargı hâkim ve cumhuriyet savcısı adaylarına ilişkin kura kararnamesi sonucu Seydişehir’e atanan hâkim ve savcılar, görevlerine başladı.

Meslek öncesi staj eğitimlerini başarı ile tamamlayarak hâkimler ve savcılar yüksek kurulunca mesleğe kabul edilen hâkim ve cumhuriyet savcılarının önümüzdeki günlerde görev dağılımlarının belirleneceği öğrenildi. Seydişehir Hâkimleri Meltem Aniç, Rabia Yaraş, Ahmet Cemil Okur, Süleyman Özbek, Melek Öztürk, Beyşehir (Seydişehir) hâkimliğine Canan Ay atandı. Seydişehir Cumhuriyet Savcıları Yusuf Can Altınsoy, Veysel Kubulan.
Adli yargı hâkim ve cumhuriyet savcısı adaylarına ilişkin kura kararnamesi sonucu Seydişehir’e atanan hâkim ve savcılar, görevlerine başladı.

Meslek öncesi staj eğitimlerini başarı ile tamamlayarak hâkimler ve savcılar yüksek kurulunca mesleğe kabul edilen hâkim ve cumhuriyet savcılarının önümüzdeki günlerde görev dağılımlarının belirleneceği öğrenildi.

Seydişehir Hâkimleri Meltem Aniç, Rabia Yaraş, Ahmet Cemil Okur, Süleyman Özbek, Melek Öztürk, Beyşehir (Seydişehir) hâkimliğine Canan Ay atandı.

Seydişehir Cumhuriyet Savcıları Yusuf Can Altınsoy, Veysel Kubulan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.