Atatürk Köşesi Açılışını Kaymakam Pişkin Yaptı

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.03.2022 - 16:09, Güncelleme: 08.03.2022 - 16:12
 

Atatürk Köşesi Açılışını Kaymakam Pişkin Yaptı

Kaymakam Pişkin, Alüminyum İlkokulunda Atatürk köşesi ve kütüphanenin açılışını yaptı.

Okul Aile Birliği Başkanı Yurdagül Uysal ve Eşi Yunus Uysal’ın katkılarıyla ahşap sanatçısı Hüseyin Kasap’ın dizayn ettiği okul girişine yapılan Atatürk köşesi ve modern görüntüye sahip mekanda okul öğrencilerinin faydalanabileceği kütüphanenin açılışına Kaymakam Deniz Pişkin’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul Aile Birliği Başkanı Yurdagül Uysal, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hürriyet Demiral, bazı okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Okul Müdürü Dilek Çakır ve Okul Aile Birliği Başkanı Yurdagül Uysal Kaymakam Pişkin’e törene katılım ve ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler. Kaymakam Pişkin ise Atatürk büstü ve kütüphaneyi beğendiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Tören sonunda Kaymakam Deniz Pişkin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açılış törenine katılan bayanlara çiçek sundu.    
Kaymakam Pişkin, Alüminyum İlkokulunda Atatürk köşesi ve kütüphanenin açılışını yaptı.

Okul Aile Birliği Başkanı Yurdagül Uysal ve Eşi Yunus Uysal’ın katkılarıyla ahşap sanatçısı Hüseyin Kasap’ın dizayn ettiği okul girişine yapılan Atatürk köşesi ve modern görüntüye sahip mekanda okul öğrencilerinin faydalanabileceği kütüphanenin açılışına Kaymakam Deniz Pişkin’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul Aile Birliği Başkanı Yurdagül Uysal, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hürriyet Demiral, bazı okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Dilek Çakır ve Okul Aile Birliği Başkanı Yurdagül Uysal Kaymakam Pişkin’e törene katılım ve ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kaymakam Pişkin ise Atatürk büstü ve kütüphaneyi beğendiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Tören sonunda Kaymakam Deniz Pişkin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açılış törenine katılan bayanlara çiçek sundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.