ATM Dolandırıcısı Yakalandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2020 - 11:25, Güncelleme: 02.12.2020 - 11:25
 

ATM Dolandırıcısı Yakalandı

Türkiye'nin bir çok ilindeki bankaların Otomatik Para Çekme Makinelerine yerleştirdiği düzenekle vatandaşları dolandıran ve 35 ayrı suçtan aranan zanlı, Seydişehir'de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, birçok ilde bankaların ATM'lerine yerleştirdiği düzenekle vatandaşları dolandıran R.O.'nun yakınlarının bulunduğu ilçeye geldiğinin bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar neticesinde 4'ü kesinleşmiş 35 ayrı suçtan araması bulunan R.O., çarşı merkezinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan R.O., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Zanlı, Seydişehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra cezaevine gönderildi.
Türkiye'nin bir çok ilindeki bankaların Otomatik Para Çekme Makinelerine yerleştirdiği düzenekle vatandaşları dolandıran ve 35 ayrı suçtan aranan zanlı, Seydişehir'de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, birçok ilde bankaların ATM'lerine yerleştirdiği düzenekle vatandaşları dolandıran R.O.'nun yakınlarının bulunduğu ilçeye geldiğinin bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Yapılan araştırmalar neticesinde 4'ü kesinleşmiş 35 ayrı suçtan araması bulunan R.O., çarşı merkezinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan R.O., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Zanlı, Seydişehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.