Aydın’daki Kazada 2 Hemşehrimiz Vefat Etti

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.07.2023 - 16:12, Güncelleme: 11.07.2023 - 16:12
 

Aydın’daki Kazada 2 Hemşehrimiz Vefat Etti

Aydın'ın Buharkent ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada Ortakaraören’li hemşehrimiz baba Ahmet Çatak ve kızı Alina Çatak hayatını kaybetti.

Aydın'ın Buharkent ilçesinde otomobil ve iki kamyonun çarpıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.  Kazada ölen Seydişehir Ortakaraören kasabından baba Ahmet Çatak ve kızı Alina Çatak Fransa’da yaşıyorlardı. Seydişehir’e izine gelmek için yola çıkmışlardı. Kazanın meydana geldiği Aydın Buharkent Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet Çatak ve Alina Çatak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  
Aydın'ın Buharkent ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada Ortakaraören’li hemşehrimiz baba Ahmet Çatak ve kızı Alina Çatak hayatını kaybetti.

Aydın'ın Buharkent ilçesinde otomobil ve iki kamyonun çarpıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. 
Kazada ölen Seydişehir Ortakaraören kasabından baba Ahmet Çatak ve kızı Alina Çatak Fransa’da yaşıyorlardı. Seydişehir’e izine gelmek için yola çıkmışlardı. Kazanın meydana geldiği Aydın Buharkent Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet Çatak ve Alina Çatak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.