AYPAR ODALAR BİRLİĞİ DENETİM KURULU’NA SEÇİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2018 - 02:15, Güncelleme: 07.05.2018 - 02:15
 

AYPAR ODALAR BİRLİĞİ DENETİM KURULU’NA SEÇİLDİ

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Denetim Kurulu Asil Üyeliğine seçildi.

Başkan Aypar’ın, 6 Mayıs’ta Konya’da yapılan ve iki listenin yarıştığı Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkan ve Yönetim seçimlerinde, Muharrem Karabacak’ın yönetim listesinden denetim kuruluna seçildiği öğrenildi. Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar’ın Denetim Kurulu Asil üyeliğine seçilmesinden dolayı yaptığı açıklamada: “Konya Esnaf Odalar Birliğinde başarısıyla Haklı bir yere Sahip olan Odamızı ve esnafımızı vilayette en iyi şekilde temsil edeceğiz. Allah almış olduğumuz bu görevde mahcup etmesin seçimlerin öncelikle Seydişehir’imize, Konya’mıza ve ülkemiz Esnaf ve Sanatkârına hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Denetim Kurulu Asil Üyeliğine seçildi.

Başkan Aypar’ın, 6 Mayıs’ta Konya’da yapılan ve iki listenin yarıştığı Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkan ve Yönetim seçimlerinde, Muharrem Karabacak’ın yönetim listesinden denetim kuruluna seçildiği öğrenildi.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar’ın Denetim Kurulu Asil üyeliğine seçilmesinden dolayı yaptığı açıklamada: “Konya Esnaf Odalar Birliğinde başarısıyla Haklı bir yere Sahip olan Odamızı ve esnafımızı vilayette en iyi şekilde temsil edeceğiz. Allah almış olduğumuz bu görevde mahcup etmesin seçimlerin öncelikle Seydişehir’imize, Konya’mıza ve ülkemiz Esnaf ve Sanatkârına hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.