AYPAR: "TEKRAR BAŞA DÖNMEYELİM….!"

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2021 - 10:57, Güncelleme: 29.06.2021 - 10:57
 

AYPAR: "TEKRAR BAŞA DÖNMEYELİM….!"

 İçişleri bakanlığı genelgesi ile tam normalleşmeye atılan adımla ilgili Seydişehir esnaf odasından üyelerine geçmiş olsun ve daha dikkatli olunma çağrısı yapıldı.

        Açıklama oda yönetim kurulu adına Başkan İbrahim Aypar tarafından yapıldı. Açıklamada:        Yaklaşık iki yıldır hem can ve hem de maddi kayıplarla zarara uğradığımız, asrımızın hastalığı corona virüsten,az da olsa kurtulabilmenin müjdesi ile, 1 Temmuz itibariyle normalleşme kararı alınmıştır. Kararın son adımı içişleri bakanlığının genelgesi ile netleşmiş oldu. Kaygılarımız ve umutsuzluğumuz var mı.? Elbette var. Çünkü bu salgın insan vasıtasıyla başladı insan vasıtasıyla zirvelere ulaştı. Çok şükür ki vaka sayılarımız nispeten daha düşük ölenimiz de bi o kadar azaldı.        Salgında en fazla yükü elbette yine esnaf ve sanatkârımız yüklenmiştir. Kendi adına iş yapan vergisini kirasını sigortasını kendi adına yatırıp istihdamı sağlayan hayatını kendi başına göğüslemeye çalışan esnafın her yönüyle etkisi fazla olan, bu salgından da en çok esnafımız zarar gördü.        Devletimiz bu noktada desteklerini elbette yaptı. Fakat ülkemizin ekonomik açıdan zorluklarının olması zaten sıkıntılı olan esnafımızın sıkıntısını bu salgın, daha da derinleştirdi.O zor dönemlerde yönetim olarak esnafımızın ve üyelerimizin yanında olmaya, onlardan aktarılan her türlü problemlerde çözüm olmaya, sıkıntılarını hafifletmeye, devlet ile olan bağlarını, bilgilendirilmelerini sağlamaya, hastalananları teselli edip yardımcı olmaya, oluşturduğumuz kampanyalarla kısmen de olsa işyerleri tamamen kapalı ve kısıtlı esnaflarımıza maddi temas sağlamaya gayret ettik. Diyen Başkan Aypar,         Yaşanan bütün olumsuzluklar bugün sona ermedi. Belki yeniden başlayacağız. Belki başka bir bela ile daha uğraşmak zorunda kalacağız. Ancak bugün yapmamız gereken, edinilen onca tecrübe ile temizlik, sosyal mesafe, kurallara eskisinden daha fazla riayet ve vücut sağlığımıza daha özen göstermeli, başkalarının biz yüzümüzden, bizimde başkalarının yüzünden sorun yaşamamasının vebâl olduğunu  unutmamalıyız.       Salgında en büyük fedakârlığı yapan ve normalleşmede tekrar işlerinin başına dönen esnaf kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizle, üyelerimize daha dikkatli olmalarını yeni dönemin sağlıklı, bol kazançlı ve bereketli yarınlara vesile olmasını temenni ediyorum. Dedi.  ‘’DİKKAT LÜTFEN TEKRAR BAŞA DÖNMEYELİM’’  
 İçişleri bakanlığı genelgesi ile tam normalleşmeye atılan adımla ilgili Seydişehir esnaf odasından üyelerine geçmiş olsun ve daha dikkatli olunma çağrısı yapıldı.

        Açıklama oda yönetim kurulu adına Başkan İbrahim Aypar tarafından yapıldı. Açıklamada:

       Yaklaşık iki yıldır hem can ve hem de maddi kayıplarla zarara uğradığımız, asrımızın hastalığı corona virüsten,az da olsa kurtulabilmenin müjdesi ile, 1 Temmuz itibariyle normalleşme kararı alınmıştır. Kararın son adımı içişleri bakanlığının genelgesi ile netleşmiş oldu. Kaygılarımız ve umutsuzluğumuz var mı.? Elbette var. Çünkü bu salgın insan vasıtasıyla başladı insan vasıtasıyla zirvelere ulaştı. Çok şükür ki vaka sayılarımız nispeten daha düşük ölenimiz de bi o kadar azaldı.

       Salgında en fazla yükü elbette yine esnaf ve sanatkârımız yüklenmiştir. Kendi adına iş yapan vergisini kirasını sigortasını kendi adına yatırıp istihdamı sağlayan hayatını kendi başına göğüslemeye çalışan esnafın her yönüyle etkisi fazla olan, bu salgından da en çok esnafımız zarar gördü.

       Devletimiz bu noktada desteklerini elbette yaptı. Fakat ülkemizin ekonomik açıdan zorluklarının olması zaten sıkıntılı olan esnafımızın sıkıntısını bu salgın, daha da derinleştirdi.O zor dönemlerde yönetim olarak esnafımızın ve üyelerimizin yanında olmaya, onlardan aktarılan her türlü problemlerde çözüm olmaya, sıkıntılarını hafifletmeye, devlet ile olan bağlarını, bilgilendirilmelerini sağlamaya, hastalananları teselli edip yardımcı olmaya, oluşturduğumuz kampanyalarla kısmen de olsa işyerleri tamamen kapalı ve kısıtlı esnaflarımıza maddi temas sağlamaya gayret ettik. Diyen Başkan Aypar,

        Yaşanan bütün olumsuzluklar bugün sona ermedi. Belki yeniden başlayacağız. Belki başka bir bela ile daha uğraşmak zorunda kalacağız. Ancak bugün yapmamız gereken, edinilen onca tecrübe ile temizlik, sosyal mesafe, kurallara eskisinden daha fazla riayet ve vücut sağlığımıza daha özen göstermeli, başkalarının biz yüzümüzden, bizimde başkalarının yüzünden sorun yaşamamasının vebâl olduğunu  unutmamalıyız.

      Salgında en büyük fedakârlığı yapan ve normalleşmede tekrar işlerinin başına dönen esnaf kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizle, üyelerimize daha dikkatli olmalarını yeni dönemin sağlıklı, bol kazançlı ve bereketli yarınlara vesile olmasını temenni ediyorum. Dedi.

 ‘’DİKKAT LÜTFEN TEKRAR BAŞA DÖNMEYELİM’’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.