AZERBAYCAN JUDO TAKIMI SEYDİŞEHİR?DE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2013 - 11:45, Güncelleme: 27.04.2013 - 11:45
 

AZERBAYCAN JUDO TAKIMI SEYDİŞEHİR?DE

Azerbaycan yıldız judocular Seydişehir?de judo ortak çalışma kampı yapmak için ilçemize geldiler.

Azerbaycan yıldız judocular Seydişehir’de judo ortak çalışma kampı yapmak için ilçemize geldiler. İlçemize 1 antrenör 11 sporcu ile gelen Azerbaycanlı kardeş sporcularımız Seydişehir spor kulübünün misafirleridir. Azerbaycan antrenörü Musa İsmailoğlu, yıllarca Türkiye’de Türk judo milli takımında  teknik direktörü olarak görev yaptı.Kendisi Türk Milli Takımı’na pek çok başarılar sağladı.Aynı zamanda Türkiye’de ki görev süresinin bir kısmında Seydişehir Spor Kulübü Judo Antrenörü Hüsamettin Çelik’le  beraber görev yapmıştı. 11 sporcu ile gelen Azerbaycan takımı ilçemiz judocuları ile beraber günde 2 antrenman yaparak çalışmalarına devam etmektedirler .Antrenmanlar Teknik Direktör Hüsamettin Çelik ,Spor İlçe Antrenörü Soner Balcı ve Azerbaycan Antrenörü Musa İsmailoğlu  hocalar nezaretinde devam etmektedir Azerbaycan kardeş ülke sporcularına bizde hoş geldiniz sefa  getirdiniz diyen Antr.Hüsamettin Çelik da sonra sözlerine şöyle devam ett: “Kardeş Azerbaycan Takımımızın Seydişehir’i seçip gelmeleri bizim için bir onur ve sevinçtir.Musa Hocama ben ilçemiz adına ve sporcularımız adına geldikleri için teşekkür ederim.Musa Hocamla Türk Milli Takımın da yıllarca beraber görev yaptık.Kendisi değerli bir judo hocasıdır. Hocamızın Türkiye’de olduğunu duyan diğer iller bizleri arayıp 2 günde bizle çalısın diyorlar. Zaman kısa olduğu için hep burada kalacaklar.İlk defa yabancı sporcu gören ve onlarla antrenman yapan yıldız sporcularımızın tecrübe kazanmaları için büyük bir fırsat oldu.Musa Hocam Seydişehir Spor Kulübü Judo takımını Azerbaycan’a davet ettiler.İmkanlar el verirse yazın bizlerde oraya gitmek istiyoruz.” Dedi.
Azerbaycan yıldız judocular Seydişehir?de judo ortak çalışma kampı yapmak için ilçemize geldiler.

Azerbaycan yıldız judocular Seydişehir’de judo ortak çalışma kampı yapmak için ilçemize geldiler.

İlçemize 1 antrenör 11 sporcu ile gelen Azerbaycanlı kardeş sporcularımız Seydişehir spor kulübünün misafirleridir.

Azerbaycan antrenörü Musa İsmailoğlu, yıllarca Türkiye’de Türk judo milli takımında  teknik direktörü olarak görev yaptı.Kendisi Türk Milli Takımı’na pek çok başarılar sağladı.Aynı zamanda Türkiye’de ki görev süresinin bir kısmında Seydişehir Spor Kulübü Judo Antrenörü Hüsamettin Çelik’le  beraber görev yapmıştı.

11 sporcu ile gelen Azerbaycan takımı ilçemiz judocuları ile beraber günde 2 antrenman yaparak çalışmalarına devam etmektedirler .Antrenmanlar Teknik Direktör Hüsamettin Çelik ,Spor İlçe Antrenörü Soner Balcı ve Azerbaycan Antrenörü Musa İsmailoğlu  hocalar nezaretinde devam etmektedir

Azerbaycan kardeş ülke sporcularına bizde hoş geldiniz sefa  getirdiniz diyen Antr.Hüsamettin Çelik da sonra sözlerine şöyle devam ett:

“Kardeş Azerbaycan Takımımızın Seydişehir’i seçip gelmeleri bizim için bir onur ve sevinçtir.Musa Hocama ben ilçemiz adına ve sporcularımız adına geldikleri için teşekkür ederim.Musa Hocamla Türk Milli Takımın da yıllarca beraber görev yaptık.Kendisi değerli bir judo hocasıdır.

Hocamızın Türkiye’de olduğunu duyan diğer iller bizleri arayıp 2 günde bizle çalısın diyorlar. Zaman kısa olduğu için hep burada kalacaklar.İlk defa yabancı sporcu gören ve onlarla antrenman yapan yıldız sporcularımızın tecrübe kazanmaları için büyük bir fırsat oldu.Musa Hocam Seydişehir Spor Kulübü Judo takımını Azerbaycan’a davet ettiler.İmkanlar el verirse yazın bizlerde oraya gitmek istiyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.