AZERBEYCAN JUDO TAKIMI?NIN KAMP İSTEĞİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2013 - 06:18, Güncelleme: 03.04.2013 - 06:18
 

AZERBEYCAN JUDO TAKIMI?NIN KAMP İSTEĞİ

Azerbaycan Milli Judo Takımı Seydişehir?de kamp yapmak istiyor.

Azerbaycan Milli Judo Takımı Seydişehir’de kamp yapmak istiyor. Edinilen bilgiye göre Azerbaycan Milli Takımı Judo Antrenörü Seydişehir Spor Kulübü Judo Antrenörü Hüsamettin Çelik’i arayarak Seydişehir’de kamp yapmak istedikleri öğrenildi. Judo Milli Antrenör Hüsamettin Çelik,’’Gelecek olan 10-12 sporcunun kamp masraflarını bizim çekmemiz lazım.Bu kamp için maddi kaynak sağlayabilirsek elbette yardımcı oluruz.Azerbaycan takımı bizlerden çok daha iyi durumdalar.Sporcularımızın onlarla kamp yaparak tecrübe kazanmalarını isteriz.Onları misafir edersek bizlerde oraya gideceğiz.onlarda bizleri Azerbaycan’a davet ettiler.Gerekli yerlere girişim yapacağız, yardım eden olursa hemen davet yazısı göndereceğiz’’dedi 
Azerbaycan Milli Judo Takımı Seydişehir?de kamp yapmak istiyor.

Azerbaycan Milli Judo Takımı Seydişehir’de kamp yapmak istiyor.

Edinilen bilgiye göre Azerbaycan Milli Takımı Judo Antrenörü Seydişehir Spor Kulübü Judo Antrenörü Hüsamettin Çelik’i arayarak Seydişehir’de kamp yapmak istedikleri öğrenildi.

Judo Milli Antrenör Hüsamettin Çelik,’’Gelecek olan 10-12 sporcunun kamp masraflarını bizim çekmemiz lazım.Bu kamp için maddi kaynak sağlayabilirsek elbette yardımcı oluruz.Azerbaycan takımı bizlerden çok daha iyi durumdalar.Sporcularımızın onlarla kamp yaparak tecrübe kazanmalarını isteriz.Onları misafir edersek bizlerde oraya gideceğiz.onlarda bizleri Azerbaycan’a davet ettiler.Gerekli yerlere girişim yapacağız, yardım eden olursa hemen davet yazısı göndereceğiz’’dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.