BAĞIMSIZ İKİ ADAY ADAYLIKLARINI GERİ ÇEKMEK İÇİN DİLEKÇE VERDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2019 - 12:43, Güncelleme: 20.02.2019 - 12:43
 

BAĞIMSIZ İKİ ADAY ADAYLIKLARINI GERİ ÇEKMEK İÇİN DİLEKÇE VERDİ

Abdulkadir Çat ile beraber bağımsız adaylığını koyan diğer iki aday adaylıktan çekildiklerini belirten dilekçelerini İlçe Seçim Kuruluna verdi.

Bağımsız adaylığını koyan Abdulkadir Can’ın, Abdulkadir Çat ile isim benzerliği kamuoyunda polemik yaratmıştı. İlçe seçim kurulundan alınan bilgiye göre son müracaat günü olan 19.02.2019 tarihinde bağımsız adaylık dilekçelerini veren Abdulkadir Can ve Ali Kaplan’ın tekrar seçim kuruluna müracaat ederek adaylıktan feragat ettiklerini içeren dilekçelerini verdikleri öğrenildi. İlçe Seçim Kurulundan konu ile ilgili alınan bilgide seçim kurulunun toplanarak durumla ilgili nihai kararı vereceği belirtildi.
Abdulkadir Çat ile beraber bağımsız adaylığını koyan diğer iki aday adaylıktan çekildiklerini belirten dilekçelerini İlçe Seçim Kuruluna verdi.

Bağımsız adaylığını koyan Abdulkadir Can’ın, Abdulkadir Çat ile isim benzerliği kamuoyunda polemik yaratmıştı.

İlçe seçim kurulundan alınan bilgiye göre son müracaat günü olan 19.02.2019 tarihinde bağımsız adaylık dilekçelerini veren Abdulkadir Can ve Ali Kaplan’ın tekrar seçim kuruluna müracaat ederek adaylıktan feragat ettiklerini içeren dilekçelerini verdikleri öğrenildi.

İlçe Seçim Kurulundan konu ile ilgili alınan bilgide seçim kurulunun toplanarak durumla ilgili nihai kararı vereceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.