BAHADDİN ABİM’DEN ONURLUK ŞİİR…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2017 - 04:13, Güncelleme: 02.12.2017 - 04:13
 

BAHADDİN ABİM’DEN ONURLUK ŞİİR…

Küpenin İncisi dergisi 14.sayısının buluşmasında şahsıma izafeten büyük şairimiz Bahaddin Paslı’nın yazmış olduğu şiiri siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

                ATOM KARINCA 30 Eylül 2017 anısına; Bakmayın siz onun sakin hâline, kaynayan bir pınar Ali Saylam Bey. Sahiptir eline, bel ve diline, basında bir çınar Ali Saylam Bey. Bir küçük büroyla başladı işe: “Hep bana!” deseydi olurdu köşe. Amma o bakmadı üçe ve beşe, kâh yanar kâh söner Ali Saylam Bey. Ataktır, her yere erer ulaşır, kimseye ne çirpir ne de bulaşır. Dergisi koltukta gezer, dolaşır, çarşıyı kırk döner; Ali Saylam Bey. Çırpınır, didinir şehrimiz için; Aşk ile kendini yer için için Çağırır dostları der: “Yiyin için” Canından can sunar, Ali Saylam Bey. PASLI’nın bir sözü var sana lâkin, Yalımın engin tut, şımarma sakın. Aşığa Bağdat da, cennet de yakın, Dilerim: hep onar Ali Saylam Bey. Bahaddin PASLI 30.09.2017   30 Eylül Cumartesi günü yapılan buluşma toplantısından esinlenip layık olmamama rağmen şahsıma gösterilen teveccühten dolayı değerli büyüğüm şehrimizin en önemli şair üstatlarından Bahaddin Paslı beye teşekkür ediyorum. Ali SAYLAM
Küpenin İncisi dergisi 14.sayısının buluşmasında şahsıma izafeten büyük şairimiz Bahaddin Paslı’nın yazmış olduğu şiiri siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

ATOM KARINCA

30 Eylül 2017 anısına;

Bakmayın siz onun sakin hâline, kaynayan bir pınar Ali Saylam Bey.

Sahiptir eline, bel ve diline, basında bir çınar Ali Saylam Bey.

Bir küçük büroyla başladı işe: “Hep bana!” deseydi olurdu köşe.

Amma o bakmadı üçe ve beşe, kâh yanar kâh söner Ali Saylam Bey.

Ataktır, her yere erer ulaşır, kimseye ne çirpir ne de bulaşır.

Dergisi koltukta gezer, dolaşır, çarşıyı kırk döner; Ali Saylam Bey.

Çırpınır, didinir şehrimiz için; Aşk ile kendini yer için için

Çağırır dostları der: “Yiyin için” Canından can sunar, Ali Saylam Bey.

PASLI’nın bir sözü var sana lâkin, Yalımın engin tut, şımarma sakın.

Aşığa Bağdat da, cennet de yakın, Dilerim: hep onar Ali Saylam Bey.

Bahaddin PASLI

30.09.2017

 

30 Eylül Cumartesi günü yapılan buluşma toplantısından esinlenip layık olmamama rağmen şahsıma gösterilen teveccühten dolayı değerli büyüğüm şehrimizin en önemli şair üstatlarından Bahaddin Paslı beye teşekkür ediyorum.

Ali SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.