BAHARIN GÜZELLİKLERİNİ BARINDIRAN FINDIKLI YOL

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2018 - 07:36, Güncelleme: 23.04.2018 - 07:36
 

BAHARIN GÜZELLİKLERİNİ BARINDIRAN FINDIKLI YOL

Seydişehir’in en güzel yerlerinden birisi olan fındıklı yol bahar ayının gelmesi ile Karadeniz’i aratmayan manzaralar içeriyor.

İlçemizin eski bağlarından Bağ arasında bulunan ve bozulmadan günümüze gelen Fındıklı yol, bahar ayında yeşilin tüm tonlarını barındırıyor, görenleri ise cezbediyor. Keşfedilmeyi bekleyen, Pınarbaşı mevkiinde Gazozcu Mehmet Ali Bülbül’ün bağından, Helimkalfa Mezarlığı’na kadar uzanan asırlık fındık ağaçlarıyla kaplı gizemli yolun objektiflerimize yansıyan karelerini sizlerle paylaşıyoruz.
Seydişehir’in en güzel yerlerinden birisi olan fındıklı yol bahar ayının gelmesi ile Karadeniz’i aratmayan manzaralar içeriyor.

İlçemizin eski bağlarından Bağ arasında bulunan ve bozulmadan günümüze gelen Fındıklı yol, bahar ayında yeşilin tüm tonlarını barındırıyor, görenleri ise cezbediyor.

Keşfedilmeyi bekleyen, Pınarbaşı mevkiinde Gazozcu Mehmet Ali Bülbül’ün bağından, Helimkalfa Mezarlığı’na kadar uzanan asırlık fındık ağaçlarıyla kaplı gizemli yolun objektiflerimize yansıyan karelerini sizlerle paylaşıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.