Bahçe evi mutfağında çıkan yangın korkuttu.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.08.2022 - 17:53, Güncelleme: 24.08.2022 - 20:10
 

Bahçe evi mutfağında çıkan yangın korkuttu.

Bahçe evi mutfağında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından yayılmadan kısa sürede söndürüldü.

  Saat 15:30 sularında Ulu kapı Mahallesi 154308 Sokak No:6  bulunan Muzaffer E. ait bağ evi mutfağında salça kaynatırken rüzgarında etkisi ile bacanın tutuşmasıyla meydana gelen yangın Konya Büyükşehir İtfaiye ekipleri tarafından eve ve mutfak yakınında bulunan kümese sıçramadan kısa sürede söndürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.  
Bahçe evi mutfağında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından yayılmadan kısa sürede söndürüldü.

 

Saat 15:30 sularında Ulu kapı Mahallesi 154308 Sokak No:6  bulunan Muzaffer E. ait bağ evi mutfağında salça kaynatırken rüzgarında etkisi ile bacanın tutuşmasıyla meydana gelen yangın Konya Büyükşehir İtfaiye ekipleri tarafından eve ve mutfak yakınında bulunan kümese sıçramadan kısa sürede söndürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.