BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ FUARDAN UMUTLU DÖNDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2014 - 01:28, Güncelleme: 19.02.2014 - 01:28
 

BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ FUARDAN UMUTLU DÖNDÜ

Seydişehir Bal Üreticileri Birliği İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri fuarına katılarak Küpe Balını tanıttı.

Seydişehir Bal Üreticileri Birliği İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri fuarına katılarak Küpe Balını tanıttı. 14-16 Şubat tarihlerinde açılan fuara Türkiye’deki bal üreticilerinin yanı sıra Yunanistan, Bulgaristan, Suriye, Kuzey Irak’tan bal üreticileri de katıldı. Fuarın olumlu geçtiğini söyleyen Seydişehir Bal Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Taşdöğen” İstanbul’daki fuara birlik yönetimimizden altı arkadaşla katıldık.Fuarda yurt içi ve yurt dışı birçok bal üreticileri ile görüş alış verişinde bulunarak  Küpe Balı’nı tanıtarak satışını da yaptık.Bal ve arı ürünleri ile bağlantı kurarak çeşitli arı malzemelerinin alımları için görüşmeler gerçekleştirdik.Bu fuarın ileriye dönük yansımalarının olumlu olacağını düşünüyorum.” Dedi. Başkan Taşdöğen 27 Şubat 2014 tarihinde Tontul Kahvehanesinde saat 10:00 da yapılacak olan Mali Genel Kurula da üyelerini davet etti.
Seydişehir Bal Üreticileri Birliği İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri fuarına katılarak Küpe Balını tanıttı.

Seydişehir Bal Üreticileri Birliği İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri fuarına katılarak Küpe Balını tanıttı.

14-16 Şubat tarihlerinde açılan fuara Türkiye’deki bal üreticilerinin yanı sıra Yunanistan, Bulgaristan, Suriye, Kuzey Irak’tan bal üreticileri de katıldı.

Fuarın olumlu geçtiğini söyleyen Seydişehir Bal Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Taşdöğen” İstanbul’daki fuara birlik yönetimimizden altı arkadaşla katıldık.Fuarda yurt içi ve yurt dışı birçok bal üreticileri ile görüş alış verişinde bulunarak  Küpe Balı’nı tanıtarak satışını da yaptık.Bal ve arı ürünleri ile bağlantı kurarak çeşitli arı malzemelerinin alımları için görüşmeler gerçekleştirdik.Bu fuarın ileriye dönük yansımalarının olumlu olacağını düşünüyorum.” Dedi.

Başkan Taşdöğen 27 Şubat 2014 tarihinde Tontul Kahvehanesinde saat 10:00 da yapılacak olan Mali Genel Kurula da üyelerini davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.