BALIK ÖLÜMLERİNİN SEBEBİ MERAK EDİLİYOR (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.06.2022 - 16:36, Güncelleme: 21.06.2022 - 16:54
 

BALIK ÖLÜMLERİNİN SEBEBİ MERAK EDİLİYOR (Videolu)

Seydişehir’de Akçay Deresi Mağmanda Köprüsünün birleştiği kısımda görünen balık ölüleri vatandaşları endişelendirdi.

Vatandaşlarn ihbarı üzerine sudan numune alan İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri balık ölümlerinin asıl sebebinin alınan numune sonucunda netleşeceğini bildirdi. Geçtiğimiz gün Akçay-Taşağıl-Mağmanda Köprüsünün olduğu bölgede çok sayıda çin çapağının ölülerinin kıyıya vurduğunu gören Taşağıllı duyarlı vatandaşların İlçe Tarım Müdürlüğüne müracat etmesiyle yetkililer harekete geçti. İlçe Tarım yetkilileri balık ölümlerinin yaşandığı bölgede numune alarak ilk belirlemelere göre suyun kirli olduğu ve kimyasal atık şüphesi olduğunu belirledi. Kesin sonucun su analizlerinin sonucundan sonra çkacağını ifade ettiler. Balık ölümlerini gören Taşağıllı vatandaşlar ise burada ölen balık sayılarının daha fazla olduğunu leylekler tarafından yenildiği için fotoğraflara sadece bir kısmının yansıdığını kendilerinin de balıkların ölme sebebinin ne olduğunu merak ettiklerini söylediler.
Seydişehir’de Akçay Deresi Mağmanda Köprüsünün birleştiği kısımda görünen balık ölüleri vatandaşları endişelendirdi.

Vatandaşlarn ihbarı üzerine sudan numune alan İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri balık ölümlerinin asıl sebebinin alınan numune sonucunda netleşeceğini bildirdi.

Geçtiğimiz gün Akçay-Taşağıl-Mağmanda Köprüsünün olduğu bölgede çok sayıda çin çapağının ölülerinin kıyıya vurduğunu gören Taşağıllı duyarlı vatandaşların İlçe Tarım Müdürlüğüne müracat etmesiyle yetkililer harekete geçti.

İlçe Tarım yetkilileri balık ölümlerinin yaşandığı bölgede numune alarak ilk belirlemelere göre suyun kirli olduğu ve kimyasal atık şüphesi olduğunu belirledi.

Kesin sonucun su analizlerinin sonucundan sonra çkacağını ifade ettiler.

Balık ölümlerini gören Taşağıllı vatandaşlar ise burada ölen balık sayılarının daha fazla olduğunu leylekler tarafından yenildiği için fotoğraflara sadece bir kısmının yansıdığını kendilerinin de balıkların ölme sebebinin ne olduğunu merak ettiklerini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.