BALIK TUTMA YARIŞMASI KEYİFLİ GEÇTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2016 - 02:57, Güncelleme: 06.02.2016 - 02:57
 

BALIK TUTMA YARIŞMASI KEYİFLİ GEÇTİ

Yalıhüyük Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalıhüyük Orta Okul Müdürlüğünün birlikte organize ettiği ??Oltanı da al Gel? balık tutma etkinliği Suğla kanalında gerçekleşti.

Yalıhüyük Çiftlik Köprüsü üzerinde  Öğrenci ve Öğrenci velilerinin de oldukça ilgi gösterdiği etkinliğe Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Emniyet Amiri Hasan Demirden, Milli Eğitim müdürü Nizamettin Doğan, İlçe  Tarım Müdür vekili Hasan İnar, Sosyal Yardımlaşma  ve  Dayanışma  vakfı Müdürü Murat  Yılmaz’ın yanı sıra  bazı daire amirleri ve  vatandaşlar  katıldı. Öğrencilerin yarıyıl tatilinde sosyal faaliyet çalışmaları kapsamında düzenlenen ‘Haydi Gençler Oltanı Al da Gel’ faaliyeti kapsamında Balık Tutma yarışmasında en büyük Balığı Tutan Mustafa İnar ve En Çok Balık Tutan Kadir Şimşek’e Ödüllerini programa katılan protokol üyeleri verdi.   Etkinlikle  ilgili bilgi veren  İlçe  Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan; ’’Öğrencilerimize yarıyıl tatilinde Sosyal, Kültürel ve  Sportif etkinlikler çerçevesinde boş vakitlerini değerlendirme, stres atmaya  yönelik  faaliyet düzenledik. Katılım oldukça iyi oldu. Öğrenci velilerimiz, öğrencilerimiz ve  halkımızla  güzel bir  kaynaşma  yaşadık.’’ dedi. Programa katılanlar,  tutulan balıkları Mangal yaparak keyifli bir gün geçirdiler.  
Yalıhüyük Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalıhüyük Orta Okul Müdürlüğünün birlikte organize ettiği ??Oltanı da al Gel? balık tutma etkinliği Suğla kanalında gerçekleşti.

Yalıhüyük Çiftlik Köprüsü üzerinde  Öğrenci ve Öğrenci velilerinin de oldukça ilgi gösterdiği etkinliğe Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Emniyet Amiri Hasan Demirden, Milli Eğitim müdürü Nizamettin Doğan, İlçe  Tarım Müdür vekili Hasan İnar, Sosyal Yardımlaşma  ve  Dayanışma  vakfı Müdürü Murat  Yılmaz’ın yanı sıra  bazı daire amirleri ve  vatandaşlar  katıldı.

Öğrencilerin yarıyıl tatilinde sosyal faaliyet çalışmaları kapsamında düzenlenen ‘Haydi Gençler Oltanı Al da Gel’ faaliyeti kapsamında Balık Tutma yarışmasında en büyük Balığı Tutan Mustafa İnar ve En Çok Balık Tutan Kadir Şimşek’e Ödüllerini programa katılan protokol üyeleri verdi.

 

Etkinlikle  ilgili bilgi veren  İlçe  Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan; ’’Öğrencilerimize yarıyıl tatilinde Sosyal, Kültürel ve  Sportif etkinlikler çerçevesinde boş vakitlerini değerlendirme, stres atmaya  yönelik  faaliyet düzenledik. Katılım oldukça iyi oldu. Öğrenci velilerimiz, öğrencilerimiz ve  halkımızla  güzel bir  kaynaşma  yaşadık.’’ dedi.

Programa katılanlar,  tutulan balıkları Mangal yaparak keyifli bir gün geçirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.