BALKONDAN DÜŞEN BEBEK AMBULANS HELİKOPTERLE SEVK EDİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2018 - 04:11, Güncelleme: 29.06.2018 - 04:11
 

BALKONDAN DÜŞEN BEBEK AMBULANS HELİKOPTERLE SEVK EDİLDİ

1 buçuk yaşındaki İbrahim Ezzami dengesini kaybedip balkondan düştü ve ağır yaralandı.

İlçemizde yaşayan ve birinci kattaki evin balkonundan beton zemine başının üstüne düşerek yaralanan minik İbrahim ambulans ile Seydişehir Devlet hastanesi kaldırıldı. Daha sonra durumu  ağır olduğu için helikopterle  Konya'ya sevk edildi. Olay Yenicami Mahallesi 154579 Sokak’ta bir evde meydana geldi. Suriye  uyruklu İbrahim Ezzami birinci kattaki evlerinde balkonda oynarken dengesini kaybedip beton zemine başının üstüne çakıldı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri, küçük çocuğu ambulansla  Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırdı. Durumu kötüye giden İbrahim Ezzami, 60 Evler Stadı'na inen ambulans helikopter ile  Konya’ya sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.  
1 buçuk yaşındaki İbrahim Ezzami dengesini kaybedip balkondan düştü ve ağır yaralandı.

İlçemizde yaşayan ve birinci kattaki evin balkonundan beton zemine başının üstüne düşerek yaralanan minik İbrahim ambulans ile Seydişehir Devlet hastanesi kaldırıldı. Daha sonra durumu  ağır olduğu için helikopterle  Konya'ya sevk edildi.

Olay Yenicami Mahallesi 154579 Sokak’ta bir evde meydana geldi. Suriye  uyruklu İbrahim Ezzami birinci kattaki evlerinde balkonda oynarken dengesini kaybedip beton zemine başının üstüne çakıldı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri, küçük çocuğu ambulansla  Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırdı. Durumu kötüye giden İbrahim Ezzami, 60 Evler Stadı'na inen ambulans helikopter ile  Konya’ya sevk edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.