Bankalar caddesinde Arı İstilası (videolu haber)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 13.07.2022 - 20:12, Güncelleme: 13.07.2022 - 20:22
 

Bankalar caddesinde Arı İstilası (videolu haber)

Bankalar caddesindeki gölgelik çadırının ucuna yuva yapan arılar esnafı ve caddeyi kullanan vatandaşları tedirgin etti.

Kısa süre önce Bankalar Caddesi esnafı alışverişe gelene vatandaşlar sıkıntı yaşamasın diyerek birlikte gölgelik çadırı kurdular. Bir süre sonra arılar çadırın ucuna yuva yapmaya başladı. Arıların burada çoğalması hem yoldan geçen vatandaşları hem de esnafı rahatsız etmeye başladı. Çarşı Esnafı sorunu çözmek için kolları sıvayarak etrafa dağılan arıları ses çıkararak yuvalarının etrafında toplanmasını sağladı. Daha sonra arıcılık yapan bir vatandaş biriken arıları çuvala doldurarak kendi kovanına taşımasıyla esnaf arı istilasından kurtulmuş oldu. Arıların alınması vatandaşa ve esnafa rahat bir nefes aldırdı.  
Bankalar caddesindeki gölgelik çadırının ucuna yuva yapan arılar esnafı ve caddeyi kullanan vatandaşları tedirgin etti.

Kısa süre önce Bankalar Caddesi esnafı alışverişe gelene vatandaşlar sıkıntı yaşamasın diyerek birlikte gölgelik çadırı kurdular.

Bir süre sonra arılar çadırın ucuna yuva yapmaya başladı. Arıların burada çoğalması hem yoldan geçen vatandaşları hem de esnafı rahatsız etmeye başladı.

Çarşı Esnafı sorunu çözmek için kolları sıvayarak etrafa dağılan arıları ses çıkararak yuvalarının etrafında toplanmasını sağladı.

Daha sonra arıcılık yapan bir vatandaş biriken arıları çuvala doldurarak kendi kovanına taşımasıyla esnaf arı istilasından kurtulmuş oldu.

Arıların alınması vatandaşa ve esnafa rahat bir nefes aldırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.