BANKALAR CADDESİ’NDE BANKA KALMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2018 - 02:24, Güncelleme: 03.05.2018 - 02:24
 

BANKALAR CADDESİ’NDE BANKA KALMADI

Seydişehir’in eski alışveriş merkezlerinden, bankaların çok olması nedeniyle Bankalar Caddesi adı verilen ünlü caddede, son kalan banka olan Vakıfbank’ın da başka yere taşınması kararıyla hiç banka kalmıyor.

  Bu duruma caddede bulunan esnaflar büyük tepki göstererek: “Daha önce bu caddede 6 tane banka vardı. Bu caddeye 70’li yıllarda, bankanın çok olması sebebiyle Bankalar Caddesi ismi verilmişti. Son kalan bankanın da başka bir yere taşınmasını anlamsız buluyoruz” dediler. Esnaflar: “Burası Vakıfbank’ın kendi yeri. Ne var burada. Başka yere taşınarak 6-7 bin lira kira ödeyecekler. Bu bankanın buradan taşınmasının altında başka sebepler yatıyor” diyerek bankanın kiralık bir yere taşınmasına tepki gösteriyorlar. 70’li yıllarda şehrin en önemli alışveriş merkezi olan Bankalar Caddesi’nde ki esnaflar: “Biz o yıllarda kıt kanaat kazandığımız paralarla kendi dükkânlarımızı alarak yatırımımızı bu caddeye yaptık. Ama cadde git gide eski özelliğini kaybediyor. Devlet Bankası olan Vakıfbank’ın bu caddede ki varlığı hem sembolik olarak, hem de bizim açımızdan önemliydi. Şimdi o da başka yere taşınıyor. Oysa bu bankanın burada kalmasında hiçbir sakınca göremiyoruz. Bankanın muammalı bir şekilde başka bir yere taşınmasını anlayamıyoruz” dediler. Vakıfbank, Eski Garaj bölgesinde Migros Alışveriş Merkezi’nin yanında bulunan iş merkezine yakın zamanda taşınacağı, bankanın taşınma hazırlıkları yaptığı öğrenildi.  
Seydişehir’in eski alışveriş merkezlerinden, bankaların çok olması nedeniyle Bankalar Caddesi adı verilen ünlü caddede, son kalan banka olan Vakıfbank’ın da başka yere taşınması kararıyla hiç banka kalmıyor.

 

Bu duruma caddede bulunan esnaflar büyük tepki göstererek: “Daha önce bu caddede 6 tane banka vardı. Bu caddeye 70’li yıllarda, bankanın çok olması sebebiyle Bankalar Caddesi ismi verilmişti. Son kalan bankanın da başka bir yere taşınmasını anlamsız buluyoruz” dediler.

Esnaflar: “Burası Vakıfbank’ın kendi yeri. Ne var burada. Başka yere taşınarak 6-7 bin lira kira ödeyecekler. Bu bankanın buradan taşınmasının altında başka sebepler yatıyor” diyerek bankanın kiralık bir yere taşınmasına tepki gösteriyorlar.

70’li yıllarda şehrin en önemli alışveriş merkezi olan Bankalar Caddesi’nde ki esnaflar: “Biz o yıllarda kıt kanaat kazandığımız paralarla kendi dükkânlarımızı alarak yatırımımızı bu caddeye yaptık. Ama cadde git gide eski özelliğini kaybediyor. Devlet Bankası olan Vakıfbank’ın bu caddede ki varlığı hem sembolik olarak, hem de bizim açımızdan önemliydi. Şimdi o da başka yere taşınıyor. Oysa bu bankanın burada kalmasında hiçbir sakınca göremiyoruz. Bankanın muammalı bir şekilde başka bir yere taşınmasını anlayamıyoruz” dediler.

Vakıfbank, Eski Garaj bölgesinde Migros Alışveriş Merkezi’nin yanında bulunan iş merkezine yakın zamanda taşınacağı, bankanın taşınma hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.