BARIŞ MANÇO KLİBİNİ PAKİSTANLILARDA ÇOK SEVDİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.11.2022 - 12:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 12:58
 

BARIŞ MANÇO KLİBİNİ PAKİSTANLILARDA ÇOK SEVDİ

Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde hazırlanan “Barış Manço’yu Anma Klibi” birçok ülkede olduğu gibi Pakistan’da büyük beğeni topladı.

2018 yılında Mahmut Esat Ortaokulunda Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk tarafından hazırlanıp öğrenci, öğretmen, okul idaresi ve okul personelinin katıldığı “Barış Manço” yu anma proje klibi Pakistan’da da çok sevildi ve tanınmış bir youtube sayfasında da yaklaşık 20000 den fazlada izlendi. Seydişehir’de hazırlanan “Barış Manço’yu anma klibi” ülkemiz dışındaki birçok ülkede de sevilerek izlenmesiyle ülkemizi ve Seydişehir’i kültür ve sanat alanında dışarıya tanıtılmasına da katkı sağlıyor. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ: https://www.youtube.com/watch?v=Sv_IS4QxdOU 
Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde hazırlanan “Barış Manço’yu Anma Klibi” birçok ülkede olduğu gibi Pakistan’da büyük beğeni topladı.

2018 yılında Mahmut Esat Ortaokulunda Müzik Öğretmeni Ahmet Ali Selçuk tarafından hazırlanıp öğrenci, öğretmen, okul idaresi ve okul personelinin katıldığı “Barış Manço” yu anma proje klibi Pakistan’da da çok sevildi ve tanınmış bir youtube sayfasında da yaklaşık 20000 den fazlada izlendi.

Seydişehir’de hazırlanan “Barış Manço’yu anma klibi” ülkemiz dışındaki birçok ülkede de sevilerek izlenmesiyle ülkemizi ve Seydişehir’i kültür ve sanat alanında dışarıya tanıtılmasına da katkı sağlıyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ: https://www.youtube.com/watch?v=Sv_IS4QxdOU 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.