BAŞARILI 64 ÖĞRENCİYE BİSİKLET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2016 - 06:07, Güncelleme: 24.06.2016 - 06:07
 

BAŞARILI 64 ÖĞRENCİYE BİSİKLET

Seydişehir Kaymakamlığı, Sağlık Bakanlığı ve Milli eğitim Bakanlığı?nın ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında, 64 başarılı öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

Bisiklet dağıtım törenine Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, kurum müdürleri, öğrenci ve aileleri katıldı. Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, “sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla güzel bir projenin başlatıldığını dile getirerek projede emeği geçen herkese teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar; “ Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hediyeleri  başarılı ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verdik. Gönül isterdi ki tüm öğrencilerimize bisiklet verelim. Ama sayılı geldiği için derslerinde başarılı olan öğrencilerimize verdik.” dedi.
Seydişehir Kaymakamlığı, Sağlık Bakanlığı ve Milli eğitim Bakanlığı?nın ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında, 64 başarılı öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

Bisiklet dağıtım törenine Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, kurum müdürleri, öğrenci ve aileleri katıldı.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, “sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla güzel bir projenin başlatıldığını dile getirerek projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar; “ Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hediyeleri  başarılı ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verdik. Gönül isterdi ki tüm öğrencilerimize bisiklet verelim. Ama sayılı geldiği için derslerinde başarılı olan öğrencilerimize verdik.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.