BAŞBAKANLIK MÜSTEŞARLIĞINA HEMŞERİMİZİN İSMİ GEÇİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2014 - 05:37, Güncelleme: 18.09.2014 - 05:37
 

BAŞBAKANLIK MÜSTEŞARLIĞINA HEMŞERİMİZİN İSMİ GEÇİYOR

Başbakanlık Müsteşarlığına hemşerimiz Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu?nun ismi geçiyor

Ocak 2014’de Başbakanlık Müsteşarlığı’na atanan Fahri Kasırga’nın 11 Eylül 2014'te Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri olmasının ardından yerine kimin getirileceği konusu da netleşiyor. Başbakanlık Müsteşarlığı için kamuda üst düzeyde görev yapan çok sayıda bürokratın ismi ön plana çıkıyor. Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) ve ardından Kalkınma Bakanlığı Müsteşarlığı’na atanan hemşerimiz Kemal Madenoğlu’nun yanı sıra Başbakanlık eski Teftiş Kurulu Başkanlığı yapan halen de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) İkinci Başkanı olan Muttalip Ünal ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci’nin de ismi Başbakanlık Müsteşarlığı için geçiyor. Kilci’de Madenoğlu gibi eski bir DPT’li. Başbakanlık müsteşarlığı hemşerimiz Kemal Madenoğlu’nun isminin geçmesi Konya’da olduğu gibi Seydişehir’de de halk tarafından sevinçle karşılandı. Seydişehir ailesi olarak Konyalı Başbakanımıza Konyalı müsteşar yakışır diyerek başarılar diliyoruz.
Başbakanlık Müsteşarlığına hemşerimiz Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu?nun ismi geçiyor

Ocak 2014’de Başbakanlık Müsteşarlığı’na atanan Fahri Kasırga’nın 11 Eylül 2014'te Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri olmasının ardından yerine kimin getirileceği konusu da netleşiyor. Başbakanlık Müsteşarlığı için kamuda üst düzeyde görev yapan çok sayıda bürokratın ismi ön plana çıkıyor.

Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) ve ardından Kalkınma Bakanlığı Müsteşarlığı’na atanan hemşerimiz Kemal Madenoğlu’nun yanı sıra Başbakanlık eski Teftiş Kurulu Başkanlığı yapan halen de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) İkinci Başkanı olan Muttalip Ünal ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci’nin de ismi Başbakanlık Müsteşarlığı için geçiyor. Kilci’de Madenoğlu gibi eski bir DPT’li.

Başbakanlık müsteşarlığı hemşerimiz Kemal Madenoğlu’nun isminin geçmesi Konya’da olduğu gibi Seydişehir’de de halk tarafından sevinçle karşılandı.

Seydişehir ailesi olarak Konyalı Başbakanımıza Konyalı müsteşar yakışır diyerek başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.