BASIN BAYRAMIYMIŞ...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2018 - 11:51, Güncelleme: 24.07.2018 - 11:51
 

BASIN BAYRAMIYMIŞ...

Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Üyelerinin ve basın camiasının 24 Temmuz basın bayramını kutladı.

Basın açıklamasında; yerel basının yaşadığı zorlukları; olmayan imkanları ile çözmeye çalıştığını belirten Ali Saylam ‘’Basında sansürün kaldırılmasının 110. Yıldönümündeyiz. Medyanın desteği ve denetimi yoksa demokrasinin bir ayağı yok demektir. Bir ülkede medya özgür değilse, o ülkenin toplumu tutsak demektir. Bu vesileyle bir daha belirtmek istiyorum. En iyi gazete özgür gazetedir.’’ şeklinde konuştu...   24 temmuz basın bayramının sözde kalmamasını, gazetecilerin bu günleri bir anma, dayanışma ve basın özgürlüğüyle ilgili bir mücadele günü olarak görülmesini istedi.    Gazetecilik mesleğinin önemini vurgulayan Saylam; ‘’Görmezsek, göremezsiniz./ Duymasak, duyamazsınız/ Bilmezsek, bilemezsiniz/ Yazmazsak, okuyamazsınız şeklinde konuşarak; gazeteciler görünmeyen kahramanlardır. Bu meşakkatli mesleği imkansızlıklar içerisinde yürütmeye çalışan tüm meslektaşlarımın24 temmuz basın bayramını kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Üyelerinin ve basın camiasının 24 Temmuz basın bayramını kutladı.
Basın açıklamasında; yerel basının yaşadığı zorlukları; olmayan imkanları ile çözmeye çalıştığını belirten Ali Saylam ‘’Basında sansürün kaldırılmasının 110. Yıldönümündeyiz. Medyanın desteği ve denetimi yoksa demokrasinin bir ayağı yok demektir. Bir ülkede medya özgür değilse, o ülkenin toplumu tutsak demektir. Bu vesileyle bir daha belirtmek istiyorum. En iyi gazete özgür gazetedir.’’ şeklinde konuştu...   24 temmuz basın bayramının sözde kalmamasını, gazetecilerin bu günleri bir anma, dayanışma ve basın özgürlüğüyle ilgili bir mücadele günü olarak görülmesini istedi.
   Gazetecilik mesleğinin önemini vurgulayan Saylam; ‘’Görmezsek, göremezsiniz./ Duymasak, duyamazsınız/ Bilmezsek, bilemezsiniz/ Yazmazsak, okuyamazsınız şeklinde konuşarak; gazeteciler görünmeyen kahramanlardır. Bu meşakkatli mesleği imkansızlıklar içerisinde yürütmeye çalışan tüm meslektaşlarımın24 temmuz basın bayramını kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.