Basın ve STK Temsilcileri İftarda Buluştu

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.04.2022 - 14:49, Güncelleme: 26.04.2022 - 14:49
 

Basın ve STK Temsilcileri İftarda Buluştu

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarıyla ve STK Başkanları ile beraber iftarda buluştu.

Ramazan ayının vesile olduğu birlik ve beraberlik duygularını daha da pekiştirmek için STK Başkanları ve basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Tutal, Seydişehir’in güçlü bir STK yapısına, aynı zamanda televizyon, radyo, gazete, dergi ve internet haberciliği gibi gelişmiş bir basın camiasına sahip olduklarını söyledi. STK ve basın yapısının güçlü olmasıyla şehirlerin gelişmişlik seviyelerinin doğru orantılı olduğunu ifade eden Başkan Tutal, belediye ile STK ve Basın işbirliğini daha da arttırarak Seydişehir’e önemli hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. Seydişehir’in son yıllarda önemli hizmetler aldığını, bazı hizmetlerin Seydişehir’in kaderini değiştiren hizmetler olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “Seydişehir’imize son yıllarda önemli ve şehrimizin yıllardır hayali olan hizmetleri birlik ve beraberlik içerisinde kazandırdık. Bu hizmetlerin özeti olarak, şehrimizin kaderini doğrudan değiştiren nitelikte olan hizmetimizden en önemli çalışmamız olan Termal yatırımlarımıza ayrı bir parantez açmak istiyorum. Seydi Şifa Termal Tesislerimizi hayata geçirmemizin akabinde termal bölgemizde Seydişehir’imize istihdam ve katma değer katacak yeni projelerin yapımına devam ediliyor. Geçtiğimiz aylarda arsa tahsisi yaptığımız özel müteşebbislerimiz projelerini belediyemize sundu ve yeni lüks otellerin yapılması için kazmaların vurulması bekleniyor. Yapılacak 4 projeyle birlikte toplamda 2 bine yakın oda kapasiteli termal oteller yapılacak, Seydişehir’imizin kaderi değişecek. Bugüne kadar ilçemize kazandırdığımız en önemli, ilçemizin kaderini değiştiren yatırım olan bu hizmetlerin temel atma ve açılış programlarını inşallah hep birlikte gerçekleştiririz. Bu vesileyle de birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, tüm STK Başkanlarımızın ve yönetimlerinin, Basın Mensuplarımızın Ramazan Bayramlarını şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarıyla ve STK Başkanları ile beraber iftarda buluştu.

Ramazan ayının vesile olduğu birlik ve beraberlik duygularını daha da pekiştirmek için STK Başkanları ve basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Tutal, Seydişehir’in güçlü bir STK yapısına, aynı zamanda televizyon, radyo, gazete, dergi ve internet haberciliği gibi gelişmiş bir basın camiasına sahip olduklarını söyledi.

STK ve basın yapısının güçlü olmasıyla şehirlerin gelişmişlik seviyelerinin doğru orantılı olduğunu ifade eden Başkan Tutal, belediye ile STK ve Basın işbirliğini daha da arttırarak Seydişehir’e önemli hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.

Seydişehir’in son yıllarda önemli hizmetler aldığını, bazı hizmetlerin Seydişehir’in kaderini değiştiren hizmetler olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “Seydişehir’imize son yıllarda önemli ve şehrimizin yıllardır hayali olan hizmetleri birlik ve beraberlik içerisinde kazandırdık. Bu hizmetlerin özeti olarak, şehrimizin kaderini doğrudan değiştiren nitelikte olan hizmetimizden en önemli çalışmamız olan Termal yatırımlarımıza ayrı bir parantez açmak istiyorum. Seydi Şifa Termal Tesislerimizi hayata geçirmemizin akabinde termal bölgemizde Seydişehir’imize istihdam ve katma değer katacak yeni projelerin yapımına devam ediliyor. Geçtiğimiz aylarda arsa tahsisi yaptığımız özel müteşebbislerimiz projelerini belediyemize sundu ve yeni lüks otellerin yapılması için kazmaların vurulması bekleniyor. Yapılacak 4 projeyle birlikte toplamda 2 bine yakın oda kapasiteli termal oteller yapılacak, Seydişehir’imizin kaderi değişecek. Bugüne kadar ilçemize kazandırdığımız en önemli, ilçemizin kaderini değiştiren yatırım olan bu hizmetlerin temel atma ve açılış programlarını inşallah hep birlikte gerçekleştiririz. Bu vesileyle de birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, tüm STK Başkanlarımızın ve yönetimlerinin, Basın Mensuplarımızın Ramazan Bayramlarını şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.