Başkan Adayı Çat Mahalleleri Gezmeye Devam Ediyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2019 - 12:51, Güncelleme: 18.03.2019 - 12:51
 

Başkan Adayı Çat Mahalleleri Gezmeye Devam Ediyor

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Çat seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve ilçeleri gezmeye devam ediyor. Çat, Kavak ve Kızılca dış mahallelerine giderek vatandaş ile sohbet etti.

Kavak Mahallesi kahvesinde mahalle sakinlerine projelerini anlatan Çat, Seydişehir’de bir dönem Belediye Başkanlığı yaptığını, görev süresi boyunca hiçbir ayrım yapmadan hizmet ettiğini dile getirerek; “Başkanlık yaptığım dönemde ne vaat ettiysem hepsini gerçekleştirdim. 4,5 milyonluk alt yapı sorunu ve içme suyu irsaliye hattını gerçekleştirdik. Bize meclis üyemiz yok diye nasıl hizmet alacağız diye soru yöneltiyorlar. Nasıl yönetildiğinin birçok örneği var. 3. dönem Nevzat Akbaş Seydişehir’de Bağımsız Belediye Başkanı olarak birçok projeye imza attı. Bende muhalefetin bir Belediye Başkanıydım. Hizmetlerimiz ortada. Geçtiğimiz dönem üçlü olacağız güçlü olacağız Seydişehir’i havaya uçuracağız dediler. Gelinen noktayı görüyoruz. ’dedi. 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaştan kendilerine destek vermelerini isteyen Bağımsız aday Abdülkadir Çat, bu seçimlerin genel seçim değil yerel seçimler olduğunu söyleyerek; “Bizlere güvenir sandıkta bize destek verirseniz memleketimize güzel hizmet etmeye adayız.” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmaların ardından Çat Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.
Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Çat seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve ilçeleri gezmeye devam ediyor. Çat, Kavak ve Kızılca dış mahallelerine giderek vatandaş ile sohbet etti.

Kavak Mahallesi kahvesinde mahalle sakinlerine projelerini anlatan Çat, Seydişehir’de bir dönem Belediye Başkanlığı yaptığını, görev süresi boyunca hiçbir ayrım yapmadan hizmet ettiğini dile getirerek; “Başkanlık yaptığım dönemde ne vaat ettiysem hepsini gerçekleştirdim. 4,5 milyonluk alt yapı sorunu ve içme suyu irsaliye hattını gerçekleştirdik. Bize meclis üyemiz yok diye nasıl hizmet alacağız diye soru yöneltiyorlar. Nasıl yönetildiğinin birçok örneği var. 3. dönem Nevzat Akbaş Seydişehir’de Bağımsız Belediye Başkanı olarak birçok projeye imza attı. Bende muhalefetin bir Belediye Başkanıydım. Hizmetlerimiz ortada. Geçtiğimiz dönem üçlü olacağız güçlü olacağız Seydişehir’i havaya uçuracağız dediler. Gelinen noktayı görüyoruz. ’dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde vatandaştan kendilerine destek vermelerini isteyen Bağımsız aday Abdülkadir Çat, bu seçimlerin genel seçim değil yerel seçimler olduğunu söyleyerek; “Bizlere güvenir sandıkta bize destek verirseniz memleketimize güzel hizmet etmeye adayız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından Çat Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.