BAŞKAN AKYÜREK SEYDİŞEHİR BELDELERİNİ ZİYARET ETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2014 - 06:54, Güncelleme: 29.01.2014 - 06:54
 

BAŞKAN AKYÜREK SEYDİŞEHİR BELDELERİNİ ZİYARET ETİ

Konya Büyükşehir Belediye BaşkanıTahir Akyürek Seydişehir beldelerini ziyaret etti. Ayrıca Gevrekli Kasabası?nda belediyece yaptırılan çok amaçlı sosyal binayı hizmete açtı.

Konya Büyükşehir Belediye BaşkanıTahir Akyürek Seydişehir beldelerini ziyaret etti. Ayrıca Gevrekli Kasabası’nda belediyece yaptırılan çok amaçlı sosyal binayı hizmete açtı. Ortakaraören, Kesecik, Taraşçı, Akçalar, Çavuş, Bostandere ve Gevrekli kasabalarını ziyaret eden Başkan Akyürek buralarda Büyükşehir yasasını anlattı. Kasaba ziyaretlerine  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in yanı sıra Ak Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal,Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, parti teşkilatı da katıldı. Meram, Karatay, Selçuklu gibi büyük ilçelerde hangi belediye hizmeti olacaksa buralarda aynı büyük hizmeti alacak dedi. Başkan Akyürek Gevrekli Belediyesi tarafından yaptırılan belediye toplantı ve düğün salonu açılışında yaptığı konuşmada ilçe belediyeler metropol belediye olacak dedi. Gevrekli Belediye Başkanı Cavit Şirin’e yaptığı hizmetlerden dolayı plaket veren Başkan Akyürek “Cavit başkanımız genç ve başarıl bir kardeşimiz. Yapılan bu  hizmetlerden dolayı Başkanımı kutluyorum,”Dedi. Büyükşehir alan sorumluluğunun arttığını da belirten Tahir Akyürek “Büyükşehir yasası ile Büyükşehir alan sorumluluğumuz arttı. Su, kanalizasyon, itfaiye, mezarlık, üst ölçekli imar pojesi, köylerin yol yapımı,  anaharterlerin bakımı büyükşehire geçti.belde belediyeler büyükşehirin şubesi konumuna getirilerek buralarda KOSKİ, kanalizasyon gibi işlevlerin yürütüleceği birimler olacak.Çalışanların bir bölümü büyükşehir için bir bölümü de bu sınırlar için hizmet verecek.Büyükşehir belediye meclis üyelerimizle beraber hem kentin sorunlarını çözeceğiz hem de kenti yöneteceğiz.Hepinize çok teşekkür eder saygı ve sevgi ile selamlarım.” diyerek sözlerini tamamladı.  
Konya Büyükşehir Belediye BaşkanıTahir Akyürek Seydişehir beldelerini ziyaret etti. Ayrıca Gevrekli Kasabası?nda belediyece yaptırılan çok amaçlı sosyal binayı hizmete açtı.

Konya Büyükşehir Belediye BaşkanıTahir Akyürek Seydişehir beldelerini ziyaret etti. Ayrıca Gevrekli Kasabası’nda belediyece yaptırılan çok amaçlı sosyal binayı hizmete açtı.

Ortakaraören, Kesecik, Taraşçı, Akçalar, Çavuş, Bostandere ve Gevrekli kasabalarını ziyaret eden Başkan Akyürek buralarda Büyükşehir yasasını anlattı.

Kasaba ziyaretlerine  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in yanı sıra Ak Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal,Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, parti teşkilatı da katıldı.

Meram, Karatay, Selçuklu gibi büyük ilçelerde hangi belediye hizmeti olacaksa buralarda aynı büyük hizmeti alacak dedi.

Başkan Akyürek Gevrekli Belediyesi tarafından yaptırılan belediye toplantı ve düğün salonu açılışında yaptığı konuşmada ilçe belediyeler metropol belediye olacak dedi.

Gevrekli Belediye Başkanı Cavit Şirin’e yaptığı hizmetlerden dolayı plaket veren Başkan Akyürek “Cavit başkanımız genç ve başarıl bir kardeşimiz. Yapılan bu  hizmetlerden dolayı Başkanımı kutluyorum,”Dedi.

Büyükşehir alan sorumluluğunun arttığını da belirten Tahir Akyürek “Büyükşehir yasası ile Büyükşehir alan sorumluluğumuz arttı. Su, kanalizasyon, itfaiye, mezarlık, üst ölçekli imar pojesi, köylerin yol yapımı,  anaharterlerin bakımı büyükşehire geçti.belde belediyeler büyükşehirin şubesi konumuna getirilerek buralarda KOSKİ, kanalizasyon gibi işlevlerin yürütüleceği birimler olacak.Çalışanların bir bölümü büyükşehir için bir bölümü de bu sınırlar için hizmet verecek.Büyükşehir belediye meclis üyelerimizle beraber hem kentin sorunlarını çözeceğiz hem de kenti yöneteceğiz.Hepinize çok teşekkür eder saygı ve sevgi ile selamlarım.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.