Başkan Altay; “Önceliğimiz Seyit Harun Projesi, KOMEK Ve İtfaiye Binası”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2019 - 02:06, Güncelleme: 02.08.2019 - 02:06
 

Başkan Altay; “Önceliğimiz Seyit Harun Projesi, KOMEK Ve İtfaiye Binası”

İncelemelerde bulunmak için ilçemize gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir’de ki devam eden çalışmalarında önceliklerinin Seyit Harun Projesi, KOMEK ve itfaiye binası olduğunu belirtti.

Seydişehir’e seçimlerden sonra ilk kez gelen Başkan Altay ziyaretlerinin amacının hem teşekkür hem de belediye çalışmalarını yerinde incelemek olduğunu belirterek, Seyit Harun Camii’nde Cuma namazı kılıp, namaz sonrası vatandaşların Cuma’sını kutladı. Esnafları ziyaret ederek, Ak Parti İlçe Teşkilatına geçti. Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’ı Seydişehir’de ki çalışmalarla ilgili bilgilendirme ve taleplerinden sonra sorularımızı cevaplayan Başkan Uğur İbrahim Altay; “Mehmet Beyle daha öncelerden beri çok uyumlu bir şekilde çalışma yapıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek istiyoruz. Seydişehir’de de Seyit Harun Projesi durmuş değil, gündemimizde. Yalnız bu projede bazı dinlenme yeri, kafeterya gibi dokuya uygun olmayan kısımların yeniden projelendirme çalışmaları var. Birde burada kamulaştırma devam ediyor. Mahkemelik birkaç alan var. Bunlardan sonuç alınır alınmaz Seyit Harun Projesinin ilk etap bitirme çalışmalarına başlanacak. Seydişehir’de devam eden projelerde önceliğimiz KOMEK binası ve itfaiye binasının bitirilmesi ile Seyit Harun Projesinin ilk etabının tamamlanmasıdır.” dedi. Milletimizin basireti, teşkilatlarımızın gayreti ve Allah’ın inayetiyle Konya Büyükşehir’de sevindirici bir başarı elde ettik. Bizlere yüzde 72’lik kıymetli bir oy verildi. Buraya sekizinci gelişim. Daha istişareli daha organize şekilde bir çalışma içerisinde olunmasını istiyoruz. Ama mühim olan birlik ve beraberliğimizi korumak. Allah’ın izni ile birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz zaman daha verimli çalışırız ve bütün verdiğimiz sözleri yerine getirmek daha kolay olur. Siz teşkilat mensuplarımıza ve Seydişehir halkına seçimlerde gösterilen gayret ve ilgiden dolayı teşekkür ederim.” dedi. İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise; “Seçimlerde bizlere büyük katkı sağladınız. Seydişehir AK Belediyecilikle tekrar buluşturuldu. Bu yüzden çok memnunuz. Bizlere verdiğiniz destekten dolayı da sizlere çok teşekkür ederiz.” dedi.  İlçe Başkanı Kemalettin Atalay; “Bir araya gelmişken ilçemizle ilgili bilgi vermek ve sorunları size aktarmak isterim. Seyit Harun Projesi öncelik alması gereken bir proje. Biz teşkilat ve Seydişehir halkı olarak sizlerden Seyit Harun Projesinin hiç olmazsa ilk etabının bir an önce tamamlanmasını istiyoruz. Çöplük meselemiz var. Bakanlığın söz verdiği beş mahallemize içme suyu getirilmesi var. Bu konularda da bir an evvel adım atılırsa iyi olur. Sokak hayvanları için Konya Büyükşehir ve Seydişehir Belediyesi olarak ortak bir çalışma yapmanızı istiyoruz.” dedi. Başkan Uğur İbrahim Altay’ın, Belediyeye geçerek orada belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıktan sonra Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir ayağı çalışmalarını yerinde incelemelerde bulunup, Kuğulu’ya geçip buradan ilçemizden ayrılacağı öğrenildi. 
İncelemelerde bulunmak için ilçemize gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir’de ki devam eden çalışmalarında önceliklerinin Seyit Harun Projesi, KOMEK ve itfaiye binası olduğunu belirtti.

Seydişehir’e seçimlerden sonra ilk kez gelen Başkan Altay ziyaretlerinin amacının hem teşekkür hem de belediye çalışmalarını yerinde incelemek olduğunu belirterek, Seyit Harun Camii’nde Cuma namazı kılıp, namaz sonrası vatandaşların Cuma’sını kutladı. Esnafları ziyaret ederek, Ak Parti İlçe Teşkilatına geçti. Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’ı Seydişehir’de ki çalışmalarla ilgili bilgilendirme ve taleplerinden sonra sorularımızı cevaplayan Başkan Uğur İbrahim Altay; “Mehmet Beyle daha öncelerden beri çok uyumlu bir şekilde çalışma yapıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek istiyoruz. Seydişehir’de de Seyit Harun Projesi durmuş değil, gündemimizde. Yalnız bu projede bazı dinlenme yeri, kafeterya gibi dokuya uygun olmayan kısımların yeniden projelendirme çalışmaları var. Birde burada kamulaştırma devam ediyor. Mahkemelik birkaç alan var. Bunlardan sonuç alınır alınmaz Seyit Harun Projesinin ilk etap bitirme çalışmalarına başlanacak. Seydişehir’de devam eden projelerde önceliğimiz KOMEK binası ve itfaiye binasının bitirilmesi ile Seyit Harun Projesinin ilk etabının tamamlanmasıdır.” dedi.

Milletimizin basireti, teşkilatlarımızın gayreti ve Allah’ın inayetiyle Konya Büyükşehir’de sevindirici bir başarı elde ettik. Bizlere yüzde 72’lik kıymetli bir oy verildi. Buraya sekizinci gelişim. Daha istişareli daha organize şekilde bir çalışma içerisinde olunmasını istiyoruz. Ama mühim olan birlik ve beraberliğimizi korumak. Allah’ın izni ile birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz zaman daha verimli çalışırız ve bütün verdiğimiz sözleri yerine getirmek daha kolay olur. Siz teşkilat mensuplarımıza ve Seydişehir halkına seçimlerde gösterilen gayret ve ilgiden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise; “Seçimlerde bizlere büyük katkı sağladınız. Seydişehir AK Belediyecilikle tekrar buluşturuldu. Bu yüzden çok memnunuz. Bizlere verdiğiniz destekten dolayı da sizlere çok teşekkür ederiz.” dedi. 

İlçe Başkanı Kemalettin Atalay; “Bir araya gelmişken ilçemizle ilgili bilgi vermek ve sorunları size aktarmak isterim. Seyit Harun Projesi öncelik alması gereken bir proje. Biz teşkilat ve Seydişehir halkı olarak sizlerden Seyit Harun Projesinin hiç olmazsa ilk etabının bir an önce tamamlanmasını istiyoruz. Çöplük meselemiz var. Bakanlığın söz verdiği beş mahallemize içme suyu getirilmesi var. Bu konularda da bir an evvel adım atılırsa iyi olur. Sokak hayvanları için Konya Büyükşehir ve Seydişehir Belediyesi olarak ortak bir çalışma yapmanızı istiyoruz.” dedi.

Başkan Uğur İbrahim Altay’ın, Belediyeye geçerek orada belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıktan sonra Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir ayağı çalışmalarını yerinde incelemelerde bulunup, Kuğulu’ya geçip buradan ilçemizden ayrılacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.