BAŞKAN ALTAY SEYDİŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.04.2022 - 14:20, Güncelleme: 10.04.2022 - 14:22
 

BAŞKAN ALTAY SEYDİŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Seydişehir’de esnafları ziyaret etti.

  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve beraberindekiler, Seydişehir’de  esnaflara bereketli kazançlar diledi.   Teravih namazını Seydişehir'in Manevi Mimarı olan Seyyid Harun Veli'nin miras bıraktığı tarihi camide kılan Başkan Altay, Başkan Tutal ve Başkan Atalay, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından Seydişehir'de kazandırılan Seydi Kafe’de  vatandaşlarla sohbet ederek hayırlı ramazanlar diledi.   Ramazan’ın maneviyatını ve rahmetini birlikte paylaşabilmek için ziyaretlerde bulunduklarını  ifade eden Başkan Altay, "Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında hemşehrilerimize bir arada olmanın bereketini yaşıyoruz. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve dayanışmanın bereketli olsun" dedi.   Ramazan ayının Seydişehir için çok ayrı bir anlam taşıdığını ifade eden Başkan Tutal, "ramazan ayında hemşehrilerimize bir arada olarak ramazan ayımızın bereketini hep birlikte paylaşıyoruz. Bugün de Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve ilçe Başkanımız Kemalettin Atalay ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik, kolay gelsin dileklerimizi ilettik. Akabinde Seyyid Harun Veli Camimizde teravih namazımızı eda ettik, ilçemize yeni kazandırdığımız Seydi Kafem'de hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum"dedi.   Programa, Büyükşehir Bediyesi Daire Başkanları, Ak Parti Seydişehir Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.  
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Seydişehir’de esnafları ziyaret etti.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve beraberindekiler, Seydişehir’de  esnaflara bereketli kazançlar diledi.

 

Teravih namazını Seydişehir'in Manevi Mimarı olan Seyyid Harun Veli'nin miras bıraktığı tarihi camide kılan Başkan Altay, Başkan Tutal ve Başkan Atalay, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından Seydişehir'de kazandırılan Seydi Kafe’de  vatandaşlarla sohbet ederek hayırlı ramazanlar diledi.

 

Ramazan’ın maneviyatını ve rahmetini birlikte paylaşabilmek için ziyaretlerde bulunduklarını  ifade eden Başkan Altay, "Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında hemşehrilerimize bir arada olmanın bereketini yaşıyoruz. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve dayanışmanın bereketli olsun" dedi.

 

Ramazan ayının Seydişehir için çok ayrı bir anlam taşıdığını ifade eden Başkan Tutal, "ramazan ayında hemşehrilerimize bir arada olarak ramazan ayımızın bereketini hep birlikte paylaşıyoruz. Bugün de Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve ilçe Başkanımız Kemalettin Atalay ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik, kolay gelsin dileklerimizi ilettik. Akabinde Seyyid Harun Veli Camimizde teravih namazımızı eda ettik, ilçemize yeni kazandırdığımız Seydi Kafem'de hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum"dedi.

 

Programa, Büyükşehir Bediyesi Daire Başkanları, Ak Parti Seydişehir Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.