BAŞKAN ALTAY'DAN AÇIKLAMA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2020 - 10:28, Güncelleme: 10.11.2020 - 10:28
 

BAŞKAN ALTAY'DAN AÇIKLAMA

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medyada yayılan “Konya’da uçak düştü” iddialarına dair açıklama yaptı.

Başkan Altay, açıklamasında şunları kaydetti: “Konya’da uçak düştüğü yönünde yapılan paylaşımlar doğru değildir. Lütfen görüntü ve yayılan bilgilere itibar etmeyin.”     NE OLMUŞTU?  Akşam saatlerinde Konya'nın Ahırlı İlçesi yakınlarında bir patlama sesi duyulduğu ihbarı ekipleri harekete geçirdi. İhbarda belirtilen bölgede araştırmalara başlayan ekipler, her hangi bir olaya rastlamadı. Ekiplerin araştırmaları sonlandırdığı sırada sosyal medyada "Konya'da uçak düştü" şeklinde paylaşımlar yapıldı. Öyle ki daha önce yaşanmış bir uçak kazasına dair fotoğraf paylaşılıp, kaza Konya'da yaşanmış gibi gösterilmeye çalışıldı. 
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medyada yayılan “Konya’da uçak düştü” iddialarına dair açıklama yaptı.

Başkan Altay, açıklamasında şunları kaydetti:

“Konya’da uçak düştüğü yönünde yapılan paylaşımlar doğru değildir. Lütfen görüntü ve yayılan bilgilere itibar etmeyin.”

 

 

NE OLMUŞTU? 

Akşam saatlerinde Konya'nın Ahırlı İlçesi yakınlarında bir patlama sesi duyulduğu ihbarı ekipleri harekete geçirdi. İhbarda belirtilen bölgede araştırmalara başlayan ekipler, her hangi bir olaya rastlamadı. Ekiplerin araştırmaları sonlandırdığı sırada sosyal medyada "Konya'da uçak düştü" şeklinde paylaşımlar yapıldı. Öyle ki daha önce yaşanmış bir uçak kazasına dair fotoğraf paylaşılıp, kaza Konya'da yaşanmış gibi gösterilmeye çalışıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.