BAŞKAN ATALAY’IN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Türkiye 08.03.2024 - 14:24, Güncelleme: 08.03.2024 - 14:24
 

BAŞKAN ATALAY’IN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ATALAY’IN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

      AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay mesajında; “Kadınlarımız toplumun en önemli yapı taşlarıdır. Bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan ve gelecek nesillerin mimarlarıdırlar. Yaşamın her kademesinde önemli roller üstlenen kahraman kadınlarımız, fedakârlık içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkemizin kalkınmasında her zaman büyük pay sahibi olmuşlardır. Kadınlarımıza karşı yapılan her türlü şiddet tasvip edilir bir durum değildir. Toplum olarak kadınlarımıza gereken değeri vermek ve onlara layıkıyla sahip çıkmak herkesin ortak görevleri arasında yer almaktadır.   Bu duygu ve düşüncelerle Analarımız bacılarımız, eşlerimiz olan ve hayatımızın her alanında büyük bir öneme sahip olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim dedi.   
BAŞKAN ATALAY’IN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

 

 

 

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay mesajında; “Kadınlarımız toplumun en önemli yapı taşlarıdır. Bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan ve gelecek nesillerin mimarlarıdırlar. Yaşamın her kademesinde önemli roller üstlenen kahraman kadınlarımız, fedakârlık içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkemizin kalkınmasında her zaman büyük pay sahibi olmuşlardır.

Kadınlarımıza karşı yapılan her türlü şiddet tasvip edilir bir durum değildir. Toplum olarak kadınlarımıza gereken değeri vermek ve onlara layıkıyla sahip çıkmak herkesin ortak görevleri arasında yer almaktadır.  

Bu duygu ve düşüncelerle Analarımız bacılarımız, eşlerimiz olan ve hayatımızın her alanında büyük bir öneme sahip olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.