BAŞKAN ATALAY’IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Güncel 06.10.2022 - 23:54, Güncelleme: 06.10.2022 - 23:54
 

BAŞKAN ATALAY’IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Hz. Muhammed (s.a.v) dünyaya gelişini müjdeleyen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sevgili Peygamber Efendimizin  hayatı ve davranışlarının bizelere bir yol gösterici, rehber olduğunun altını çizen Başkan Atalay tüm İslam Aleminin Mübarek Mevlid Kandilini kutladı. Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V)'in doğum günü bizim için müstesna bir gündür diyerek sözlerine başlayan İlçe Başkanı Atalay," İçerisinde bulunduğumuz hafta; İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) dünyayı şereflendirdiği haftadır. 571 yılında Rebiü'l-evvel ayının 12.gecesi doğduğu bu mübarek gece "Mevlid Kandili" dir. Bu gecede Sevgili Peygamberimiz derin bir saygı ile anılmaktadır. Resulullah Efendimiz bir Hadis-i Serifi'nde 'Ben güzel ahlâkı tamamlamak için gönderildim.' buyurmuştur. Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V)'in doğum günü bizim için müstesna bir gündür. Bu müstesna günler sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel zaman dilimleridir. manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerde Yaradan’dan, af ve merhamet dilerken, insanlarımız arasında sevgi, birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslüman Dünyasının Mevlid Kandili Mübarek olsun; insanlığa barış, huzur, bereket ve güzellik katmasını diliyorum " Şeklinde konuştu
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Hz. Muhammed (s.a.v) dünyaya gelişini müjdeleyen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sevgili Peygamber Efendimizin  hayatı ve davranışlarının bizelere bir yol gösterici, rehber olduğunun altını çizen Başkan Atalay tüm İslam Aleminin Mübarek Mevlid Kandilini kutladı.

Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V)'in doğum günü bizim için müstesna bir gündür diyerek sözlerine başlayan İlçe Başkanı Atalay," İçerisinde bulunduğumuz hafta; İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) dünyayı şereflendirdiği haftadır. 571 yılında Rebiü'l-evvel ayının 12.gecesi doğduğu bu mübarek gece "Mevlid Kandili" dir. Bu gecede Sevgili Peygamberimiz derin bir saygı ile anılmaktadır.

Resulullah Efendimiz bir Hadis-i Serifi'nde 'Ben güzel ahlâkı tamamlamak için gönderildim.' buyurmuştur. Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V)'in doğum günü bizim için müstesna bir gündür. Bu müstesna günler sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel zaman dilimleridir. manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerde Yaradan’dan, af ve merhamet dilerken, insanlarımız arasında sevgi, birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslüman Dünyasının Mevlid Kandili Mübarek olsun; insanlığa barış, huzur, bereket ve güzellik katmasını diliyorum " Şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.