Başkan Atalay'ın Ragaip Kandili Mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2021 - 08:42, Güncelleme: 17.02.2021 - 08:42
 

Başkan Atalay'ın Ragaip Kandili Mesajı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

    Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Başkan Atalay, “Regaib Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren mübarek üç aylar, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimidir. Müslümanlar arasında yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularının artarak yoğunlaştığı kandil gecelerinde; sevgi, hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini diliyorum. Mübarek üç aylar içerisinde barındırdığı kandiller ve bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir. Koronavirüs gölgesinde mahzun geçen günlerimizin sona ermesi, virüs illetinin son bulup tüm insanlığın selamete kavuşması için özel gecelerde bol bol dua edelim. Rahmet dolu bu günler gönüllerimize huzur, insanlığa  barış ve dünyaya adalet getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederken bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Regaip Kandilini tebrik ederim.” dedi
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

 

 

Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Başkan Atalay, “Regaib Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren mübarek üç aylar, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimidir. Müslümanlar arasında yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularının artarak yoğunlaştığı kandil gecelerinde; sevgi, hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini diliyorum.

Mübarek üç aylar içerisinde barındırdığı kandiller ve bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir. Koronavirüs gölgesinde mahzun geçen günlerimizin sona ermesi, virüs illetinin son bulup tüm insanlığın selamete kavuşması için özel gecelerde bol bol dua edelim. Rahmet dolu bu günler gönüllerimize huzur, insanlığa  barış ve dünyaya adalet getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederken bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Regaip Kandilini tebrik ederim.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.