BAŞKAN AYPAR MAZBATASINI ALDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2018 - 05:27, Güncelleme: 18.01.2018 - 05:27
 

BAŞKAN AYPAR MAZBATASINI ALDI

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Aypar, mazbatasını aldı.

İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan Başkan İbrahim Aypar yaptığı açıklamada, “Odamızın 19. genel kurulunu tamamladık. Genel kurulun ve seçimlerimizin olağan üstü katılım ve güzellikte demokratik bir ortamda geçmesindeki katkılarından dolayı başta üyelerimize yönetim kuruluma ve aday olan arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim” dedi. Aypar konuşmasının devamında “Bireyler kazanılanın değerini, kaybedilenin de hesabını verebildiği ve tahammül edebildiği müddetçe düzgün insandır. Artık seçim bitmiştir. Sıra çalışma zamanıdır. Esnaf ve sanatkârımızın ve şehrimizin sorunları ve beklentilerine cevap vermek ve çözüm bulmak projelerimiz üzerinde aynı hızla çalışmamız gerekmektedir. Bu vesile ile Genel kurulumuzun ve yapılan seçimimizin öncelikle esnafımıza şehrimiz ve şehrimiz insanına huzur barış bereket ve hayırlar getirmesini, diler, bize oy veren veya vermeyen tüm üyelerimizin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hak ve menfaatlerini koruyacağımızı taahhüt eder, saygılarımı sunarım” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Aypar, mazbatasını aldı.

İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan Başkan İbrahim Aypar yaptığı açıklamada, “Odamızın 19. genel kurulunu tamamladık. Genel kurulun ve seçimlerimizin olağan üstü katılım ve güzellikte demokratik bir ortamda geçmesindeki katkılarından dolayı başta üyelerimize yönetim kuruluma ve aday olan arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Aypar konuşmasının devamında “Bireyler kazanılanın değerini, kaybedilenin de hesabını verebildiği ve tahammül edebildiği müddetçe düzgün insandır. Artık seçim bitmiştir. Sıra çalışma zamanıdır. Esnaf ve sanatkârımızın ve şehrimizin sorunları ve beklentilerine cevap vermek ve çözüm bulmak projelerimiz üzerinde aynı hızla çalışmamız gerekmektedir. Bu vesile ile Genel kurulumuzun ve yapılan seçimimizin öncelikle esnafımıza şehrimiz ve şehrimiz insanına huzur barış bereket ve hayırlar getirmesini, diler, bize oy veren veya vermeyen tüm üyelerimizin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hak ve menfaatlerini koruyacağımızı taahhüt eder, saygılarımı sunarım” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.