BAŞKAN ÇAT İŞÇİLERİ UNUTMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2013 - 05:00, Güncelleme: 30.04.2013 - 05:00
 

BAŞKAN ÇAT İŞÇİLERİ UNUTMADI

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" Dolayısıyla İşçileri Yalnız Bırakmadı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir  Çat "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" Dolayısıyla  İşçileri Yalnız Bırakmadı. Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Seydişehir Hafif Sanayi Bölgesinde yer alan  fabrikaları ziyaret ederek  çalışan işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma  Günü'nü  kutladı.  Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  ziyaretinde,  1 Mayıs'ın emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden milyonlarca çalışanın gururla idrak ettiği  anlamlı bir gün olduğunu  vurguladı. Başkan Çat  burada yaptığı konuşmada; "Vatanımızın her köşesinde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan, beklentilerini gideren, dayanışmanın ve birlikte çalışmanın güzelliklerini sergileyen emekçilerimizin  sosyal ve ekonomik hayatımızda büyük payları olduğu kuşkusuzdur. 1 Mayıs'ın  emeğin, emektarın, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olarak geçmişten geleceğe uzanan medeniyet çizgimizi daha da belirginleştirecek ve yarınlarımızın daha yaşanılır olmasına katkı sunacağına olan inancımızla sizlerin şahsında  tüm emekçi kardeşlerimizin  'Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, 1 Mayıs'ların  şehrimizde, ülkemizde ve dünyada dostluk ,dayanışma havası içerisinde kutlanmasını diliyorum" dedi. Çalışmaları esnasında işçiler Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın yaptığı ziyaretten duydukları  memnuniyeti:" Sayın Başkanımız bizi bu günümüzde yalnız bırakmadınız ve ziyaretinizle  yanımızda olduğunuzu hissettirdiniz. Emeğimize saygı göstermiş olmanız bizi gerçekten çok duygulandırdı. Bize değer verdiğiniz için size çok teşekkür ediyoruz"  sözleriyle ifade ettiler.
Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" Dolayısıyla İşçileri Yalnız Bırakmadı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir  Çat "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" Dolayısıyla  İşçileri Yalnız Bırakmadı.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Seydişehir Hafif Sanayi Bölgesinde yer alan  fabrikaları ziyaret ederek  çalışan işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma  Günü'nü  kutladı.

 Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  ziyaretinde,  1 Mayıs'ın emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden milyonlarca çalışanın gururla idrak ettiği  anlamlı bir gün olduğunu  vurguladı. Başkan Çat  burada yaptığı konuşmada; "Vatanımızın her köşesinde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan, beklentilerini gideren, dayanışmanın ve birlikte çalışmanın güzelliklerini sergileyen emekçilerimizin  sosyal ve ekonomik hayatımızda büyük payları olduğu kuşkusuzdur.

1 Mayıs'ın  emeğin, emektarın, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olarak geçmişten geleceğe uzanan medeniyet çizgimizi daha da belirginleştirecek ve yarınlarımızın daha yaşanılır olmasına katkı sunacağına olan inancımızla sizlerin şahsında  tüm emekçi kardeşlerimizin  'Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, 1 Mayıs'ların  şehrimizde, ülkemizde ve dünyada dostluk ,dayanışma havası içerisinde kutlanmasını diliyorum" dedi.

Çalışmaları esnasında işçiler Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın yaptığı ziyaretten duydukları  memnuniyeti:" Sayın Başkanımız bizi bu günümüzde yalnız bırakmadınız ve ziyaretinizle  yanımızda olduğunuzu hissettirdiniz. Emeğimize saygı göstermiş olmanız bizi gerçekten çok duygulandırdı. Bize değer verdiğiniz için size çok teşekkür ediyoruz"  sözleriyle ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.