BAŞKAN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2019 - 10:04, Güncelleme: 06.09.2019 - 10:04
 

BAŞKAN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Kızılay’a kan bağışında bulunan Başkan Tutal, vatandaşları da kan bağışında bulunmaya davet etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye personeli Kızılay’ın kan bağışı tırını ziyaret ederek kan bağışında bulundu. Başkan Tutal, vatandaşların da kan bağışında bulunmasını isteyerek: “Kan insan sağlığı açısından önemli. Kızılay zaman zaman ilçemizde Belediye binamızın önünde bulunan 15 Temmuz Milli İrade Meydanında kan bağışı için çalışmalar yapmakta. Bugün biz kan bağışında bulunmak amacıyla buradayız. İlçe halkımızı da kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Çünkü hayati bir öneme sahip olan bir ihtiyaçtır.” dedi. Kızılay yetkilileri de kan bağışı konusunda Seydişehir halkının duyarlı olduğunu dile getirerek, “Bu bağış seansımızda Sayın Belediye Başkanı Mehmet Tutal bizzat kendi de kan vererek vatandaşlara örnek oldu. Kendisine ve kan veren personeline teşekkür ederiz” dediler.
Kızılay’a kan bağışında bulunan Başkan Tutal, vatandaşları da kan bağışında bulunmaya davet etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye personeli Kızılay’ın kan bağışı tırını ziyaret ederek kan bağışında bulundu.

Başkan Tutal, vatandaşların da kan bağışında bulunmasını isteyerek: “Kan insan sağlığı açısından önemli. Kızılay zaman zaman ilçemizde Belediye binamızın önünde bulunan 15 Temmuz Milli İrade Meydanında kan bağışı için çalışmalar yapmakta. Bugün biz kan bağışında bulunmak amacıyla buradayız. İlçe halkımızı da kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Çünkü hayati bir öneme sahip olan bir ihtiyaçtır.” dedi.

Kızılay yetkilileri de kan bağışı konusunda Seydişehir halkının duyarlı olduğunu dile getirerek, “Bu bağış seansımızda Sayın Belediye Başkanı Mehmet Tutal bizzat kendi de kan vererek vatandaşlara örnek oldu. Kendisine ve kan veren personeline teşekkür ederiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.