BAŞKAN KAYAK?TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 06:07, Güncelleme: 23.11.2016 - 06:07
 

BAŞKAN KAYAK?TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN KAYAK?TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

S.S. Seydişehir Minibüsçüler ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Gültekin Kayak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Dünyanın en fedakâr ve en değerli varlıklarının öğretmen olduğunu belirten başkan Gültekin Kayak; “Hz. Ali efendimiz “bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” demiş. Öğretmenlerimizin hepimizin üzerinde büyük emekleri var. Eli öpülesi saygıdeğer öğretmenlerimin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.” dedi.  
BAŞKAN KAYAK?TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

S.S. Seydişehir Minibüsçüler ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Gültekin Kayak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Dünyanın en fedakâr ve en değerli varlıklarının öğretmen olduğunu belirten başkan Gültekin Kayak; “Hz. Ali efendimiz “bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” demiş. Öğretmenlerimizin hepimizin üzerinde büyük emekleri var. Eli öpülesi saygıdeğer öğretmenlerimin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.