BAŞKAN KÖK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2013 - 07:47, Güncelleme: 25.10.2013 - 07:47
 

BAŞKAN KÖK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2014 Yerel Seçimler için Ortakaraören Belediye Başkanı Yusuf Kök Seydişehir belediye başkanlığı için Aday adaylığı müracaatını yaptı.

2014 Yerel Seçimler için Ortakaraören Belediye Başkanı Yusuf Kök Seydişehir belediye başkanlığı için Aday adaylığı müracaatını yaptı. İlçe binasında aday adaylığını basın açıklamasıyla bildiren Başkan Kök’ün yanı sıra Abdullah Kirazlı, Belediye meclis üyeleri, İbrahim Şeker, Yaşar Kocaman, Zafer Dereli de hazır bulundu. Ak Parti ilçe Başkanı Kemalettin Atalay’a aday adaylığı başvuru dosyasını veren Başkan Kök, kaldırım belediyeciliği yapmayacaklarını ve insan odaklı hizmet gerçekleştireceklerini söyledi. Göreve geldikleri zaman kaldırım belediyeciliği yapmayacaklarını söyleyen  Başkan Kök “Yerel ekonomi ve doğal projelere önem vereceğiz, insan odaklı bir çalışma yürüteceğiz. Bugün aday adaylığı başvurumuz yapıyoruz, Allah’ım şahsım, ailem, dostlarımı mahçup edecekse bu görevi bize nasip etmesin, mahcup olmayacak isem Allah’ım bu görevi bize nasip etsin dedi. Başkanlık için müracaat eden  diğer aday adaylarına da başarılar diliyorum.” Dedi. Yeni yasa değişim ve dönüşümü beraberinde ise gelişimi getirecektir diyen Kök “ Bu yasa ile ilçe belediye başkanları köylerle tanışıyor.Bu yasa uzakları yakınlaştırıyor, merkezde topluyor. İnsan ilişkili hizmetleri gerektiriyor. İnsanlarımız bu hizmeti hak ediyor.Yaşadığım belde de büyük düşündük. Yerel ekonomiye önem verdik, doğal çevreyi destekledik.Ortakaraören  yerel ekonomide bu bölgenin abisi bu durumda.Belediyecilikte sosyal, kültürel, ekonomik belediyeciliği önemsiyoruz. Bu görev bize verildiği takdirde mutlu insanların yaşadığı Seydişehir’i hedefliyoruz. İnsanların, müteşebbisin önünü açacağız,ufkumuzu geniş tutacağız. İyi bir Seydişehir iyi bir gelecek hayalimiz” diyerek sözlerini tamamladı.
2014 Yerel Seçimler için Ortakaraören Belediye Başkanı Yusuf Kök Seydişehir belediye başkanlığı için Aday adaylığı müracaatını yaptı.

2014 Yerel Seçimler için Ortakaraören Belediye Başkanı Yusuf Kök Seydişehir belediye başkanlığı için Aday adaylığı müracaatını yaptı.

İlçe binasında aday adaylığını basın açıklamasıyla bildiren Başkan Kök’ün yanı sıra Abdullah Kirazlı, Belediye meclis üyeleri, İbrahim Şeker, Yaşar Kocaman, Zafer Dereli de hazır bulundu.

Ak Parti ilçe Başkanı Kemalettin Atalay’a aday adaylığı başvuru dosyasını veren Başkan Kök, kaldırım belediyeciliği yapmayacaklarını ve insan odaklı hizmet gerçekleştireceklerini söyledi.

Göreve geldikleri zaman kaldırım belediyeciliği yapmayacaklarını söyleyen  Başkan Kök “Yerel ekonomi ve doğal projelere önem vereceğiz, insan odaklı bir çalışma yürüteceğiz. Bugün aday adaylığı başvurumuz yapıyoruz, Allah’ım şahsım, ailem, dostlarımı mahçup edecekse bu görevi bize nasip etmesin, mahcup olmayacak isem Allah’ım bu görevi bize nasip etsin dedi. Başkanlık için müracaat eden  diğer aday adaylarına da başarılar diliyorum.” Dedi.

Yeni yasa değişim ve dönüşümü beraberinde ise gelişimi getirecektir diyen Kök “ Bu yasa ile ilçe belediye başkanları köylerle tanışıyor.Bu yasa uzakları yakınlaştırıyor, merkezde topluyor. İnsan ilişkili hizmetleri gerektiriyor. İnsanlarımız bu hizmeti hak ediyor.Yaşadığım belde de büyük düşündük. Yerel ekonomiye önem verdik, doğal çevreyi destekledik.Ortakaraören  yerel ekonomide bu bölgenin abisi bu durumda.Belediyecilikte sosyal, kültürel, ekonomik belediyeciliği önemsiyoruz. Bu görev bize verildiği takdirde mutlu insanların yaşadığı Seydişehir’i hedefliyoruz. İnsanların, müteşebbisin önünü açacağız,ufkumuzu geniş tutacağız. İyi bir Seydişehir iyi bir gelecek hayalimiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.