BAŞKAN KORKMAZ: GÜBRE FİYATLARINDAKİ DÜŞÜŞ YETERSİZ!

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.12.2021 - 14:19, Güncelleme: 23.12.2021 - 14:19
 

BAŞKAN KORKMAZ: GÜBRE FİYATLARINDAKİ DÜŞÜŞ YETERSİZ!

Seydişehir Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, doların düşmesiyle girdilerimizin en önemli ayağı olan gübre fiyatlarındaki düşüşün yeterli olmadığını söyledi.

Başkan Korkmaz: “Bu hafta yağan kar yağışı çiftçilerimiz için çok iyi oldu. Doların düşüşüne bağlı girdi fiyatlarında da istenilen düşüş olursa, çiftçimiz önünü görebilecek” dedi. Gazetemize bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz: “Geçen yıl yaşanan kuraklık ve tarım girdi fiyatlarındaki anormal artışlar, çiftçimizi perişan etmişti. Son yağan kar yağışı çiftçinin yüzünü güldürdü. Yalnız Doların düşmesiyle gübre fiyatlarında %50 lerde bir düşüş beklerken şuanda bu düşüş %10 seviyesinde.  Bu düşüş istenilen noktaya gelirse 2022 yılına ümitle gireriz” dedi.
Seydişehir Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, doların düşmesiyle girdilerimizin en önemli ayağı olan gübre fiyatlarındaki düşüşün yeterli olmadığını söyledi.

Başkan Korkmaz: “Bu hafta yağan kar yağışı çiftçilerimiz için çok iyi oldu. Doların düşüşüne bağlı girdi fiyatlarında da istenilen düşüş olursa, çiftçimiz önünü görebilecek” dedi.

Gazetemize bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz: “Geçen yıl yaşanan kuraklık ve tarım girdi fiyatlarındaki anormal artışlar, çiftçimizi perişan etmişti. Son yağan kar yağışı çiftçinin yüzünü güldürdü. Yalnız Doların düşmesiyle gübre fiyatlarında %50 lerde bir düşüş beklerken şuanda bu düşüş %10 seviyesinde.  Bu düşüş istenilen noktaya gelirse 2022 yılına ümitle gireriz” dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.