BAŞKAN TUTAL ADİL CAMİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2016 - 11:55, Güncelleme: 05.12.2016 - 11:55
 

BAŞKAN TUTAL ADİL CAMİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kızılcalar Mahallesinde yapımına başlanılan Adil Camii inşaatında incelemelerde bulundu.

Kızılcalar Mahallesinde bulunan Adil Cami’nin mahalle nüfusunun kalabalık olması nedeniyle yetersiz kaldığını kaydeden Başkan Tutal, mevcut camiyi genişletme imkanı olmadığını bu nedenle yeni inşaat çalışmalarının başlatıldığını kaydetti.   Camii inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Tutal” Kızılcalar mahallemizin nüfus yoğunluğunda dolayı Adil Camimiz yeterli gelmiyordu. Mevcut camimizi genişletme imkanımız yoktu. Cemaatimiz bizden yeni bir cami için talepte bulundu. Bizde taleplerini uygun bulduk. Cami inşaatının tamamlanmasının ardından eski binamızı yıkarak mevcut alanı yeşil alan olarak kullanacağız. Duamız, kazasız belasız bir şekilde camimizin bitirilip ibadete açılmasıdır.’’dedi   Başkan Tutal’a Adil Camii Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Görür'de eşlik etti.  
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kızılcalar Mahallesinde yapımına başlanılan Adil Camii inşaatında incelemelerde bulundu.

Kızılcalar Mahallesinde bulunan Adil Cami’nin mahalle nüfusunun kalabalık olması nedeniyle yetersiz kaldığını kaydeden Başkan Tutal, mevcut camiyi genişletme imkanı olmadığını bu nedenle yeni inşaat çalışmalarının başlatıldığını kaydetti.

 

Camii inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Tutal” Kızılcalar mahallemizin nüfus yoğunluğunda dolayı Adil Camimiz yeterli gelmiyordu. Mevcut camimizi genişletme imkanımız yoktu. Cemaatimiz bizden yeni bir cami için talepte bulundu. Bizde taleplerini uygun bulduk. Cami inşaatının tamamlanmasının ardından eski binamızı yıkarak mevcut alanı yeşil alan olarak kullanacağız. Duamız, kazasız belasız bir şekilde camimizin bitirilip ibadete açılmasıdır.’’dedi

 

Başkan Tutal’a Adil Camii Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Görür'de eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.