BAŞKAN TUTAL, ASKER KINASINA KATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2017 - 11:44, Güncelleme: 24.04.2017 - 11:44
 

BAŞKAN TUTAL, ASKER KINASINA KATILDI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatani görevlerine uğurlanacak 97/2 tertip Mehmetçiklerin düzenlenen asker eğlencesine katıldı.

1997/2 tertip asker adaylarının birliklerine teslim olmalarına sayılı günler kala düzenlenen moral ve motivasyon gecelerine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, asker aileleri ve vatandaşlar katılarak asker adaylarını yalnız bırakmadılar. Vatani görevlerini yerine getirecek gençlere günün anısına Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye  eden Başkan Tutal , “Bu toprakların mayasında, bu toprakların özünde kardeşlik, birlik, beraberlik var. Bu vatanı, bu toprakları teröre ve hainlere yedirmedik, yedirmeyeceğiz inşallah. Her Türk genci gibi onur vesilesi olan askerlik görevini sizler yerine getirmenin gururunu yaşayacaksınız. Gönülleriniz de vatan, millet, namus ve bayrak aşkıyla bize atalarımızdan emanet olan bu kutsal vatana hizmet etmek, bölünmez bütünlüğümüzü korumak ve gerektiğinde uğrunda kanınızı ve canınızı vermek için bu kutsal görevi yerinize getireceksiniz. Bu vatan sizlere emanet. Allah yolunuzu açık, sağ salim yuvalarınıza dönmeyi nasip etsin’’ dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatani görevlerine uğurlanacak 97/2 tertip Mehmetçiklerin düzenlenen asker eğlencesine katıldı.

1997/2 tertip asker adaylarının birliklerine teslim olmalarına sayılı günler kala düzenlenen moral ve motivasyon gecelerine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, asker aileleri ve vatandaşlar katılarak asker adaylarını yalnız bırakmadılar.

Vatani görevlerini yerine getirecek gençlere günün anısına Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye  eden Başkan Tutal , “Bu toprakların mayasında, bu toprakların özünde kardeşlik, birlik, beraberlik var. Bu vatanı, bu toprakları teröre ve hainlere yedirmedik, yedirmeyeceğiz inşallah. Her Türk genci gibi onur vesilesi olan askerlik görevini sizler yerine getirmenin gururunu yaşayacaksınız. Gönülleriniz de vatan, millet, namus ve bayrak aşkıyla bize atalarımızdan emanet olan bu kutsal vatana hizmet etmek, bölünmez bütünlüğümüzü korumak ve gerektiğinde uğrunda kanınızı ve canınızı vermek için bu kutsal görevi yerinize getireceksiniz. Bu vatan sizlere emanet. Allah yolunuzu açık, sağ salim yuvalarınıza dönmeyi nasip etsin’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.