BAŞKAN TUTAL," BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİN YAŞANDIĞI GÜNLERDİR"

Güncel 23.05.2020 - 02:11, Güncelleme: 23.05.2020 - 02:11
 

BAŞKAN TUTAL," BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİN YAŞANDIĞI GÜNLERDİR"

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Bayramların birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneğinin yaşandığı günler olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerinden olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ ifadelerini kullandı. Ramazan Bayramının tüm insanlığa ve ülkemize huzur, barış ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Tutal, bu özel günlerin toplumsal barışın pekişmesi için önemli olduğuna vurgu yaptı. Başkan Tutal; "yardımlaşma, kaynaşma ve kardeşlik duygularının üst seviyeye çıktığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği tarihimizde ve her zaman mümtaz bir yere sahip olan  zamanlardır bayramlarımız. Biliyoruz ki bayramlar bizi biz yapan, kuşaklar arası hoşgörüyü, saygıyı ve sevgiyi kalplere eken  günlerdir. Dolayısıyla hep birlikte bu bayramda da birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak hayatın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları gözeterek , onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, onları mutlu etmek manevi duygularımızı güçlendirecektir. Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diler; tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramımız Mübarek Olsun”     
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Bayramların birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneğinin yaşandığı günler olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerinden olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Ramazan Bayramının tüm insanlığa ve ülkemize huzur, barış ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Tutal, bu özel günlerin toplumsal barışın pekişmesi için önemli olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Tutal; "yardımlaşma, kaynaşma ve kardeşlik duygularının üst seviyeye çıktığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği tarihimizde ve her zaman mümtaz bir yere sahip olan  zamanlardır bayramlarımız. Biliyoruz ki bayramlar bizi biz yapan, kuşaklar arası hoşgörüyü, saygıyı ve sevgiyi kalplere eken  günlerdir. Dolayısıyla hep birlikte bu bayramda da birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak hayatın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız.

Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları gözeterek , onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, onları mutlu etmek manevi duygularımızı güçlendirecektir. Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diler; tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramımız Mübarek Olsun” 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.