BAŞKAN TUTAL, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.04.2023 - 15:37, Güncelleme: 20.04.2023 - 15:37
 

BAŞKAN TUTAL, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı münasebetiyle çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

    Çalışma arkadaşlarının tek tek bayramını tebrik eden Başkan Tutal, çalışma arkadaşlarına birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde sağlıklı ve huzurlu bir bayram temennisinde bulundu.  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan önemli günlerden birisindir. Bayramlar, insanın ailesiyle, eşiyle, sevdikleriyle, akrabalarıyla bir arada olduğu, sevinçlerin yaşandığı, sıla-i rahimin yapıldığı günlerdir. Bizler de bayram tatiline ayrılmadan önce ilk olarak sizlerle bayramlaşıyoruz. Birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik duyguları içerisinde nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. 9 yıllık hizmet süresini tamamladıklarını ve bu süre zarfında çok önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Başkan Tutal, “9 yıldır birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyor, hizmet üretmeye devam ediyoruz. Birçok projemiz Seydişehir’imizde ilk olma niteliğindedir. Hayata geçirdiğimiz çoğu proje Seydişehir’imizin çehresini değiştiren çalışma olmuştur. Son olarak 63 milyon bedelle hayata geçirdiğimiz soğuk hava deposu, meyve-sebze kurutma tesisi kompleksimiz sadece ilçemizin değil bölgemizin de çehresini değiştirecek projeler arasında yerini almıştır. Termal otel projeleri, üreten kadınlar pazarı, fırın ve butik dükkanlar, Kuğulu Vadisi projesi gibi saymakla bitiremeyeceğim birçok çalışmada sizlerin emeği ve alın teri bulunuyor. Her bir çalışma arkadaşıma teşekkür ediyor, Ramazan Bayramı vesilesiyle aileniz ve sevdiklerinizle beraber sağlıklı, huzurlu ve esenlik dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Bayramımız mübarek olsun” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı münasebetiyle çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

 

 

Çalışma arkadaşlarının tek tek bayramını tebrik eden Başkan Tutal, çalışma arkadaşlarına birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde sağlıklı ve huzurlu bir bayram temennisinde bulundu. 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan önemli günlerden birisindir. Bayramlar, insanın ailesiyle, eşiyle, sevdikleriyle, akrabalarıyla bir arada olduğu, sevinçlerin yaşandığı, sıla-i rahimin yapıldığı günlerdir. Bizler de bayram tatiline ayrılmadan önce ilk olarak sizlerle bayramlaşıyoruz. Birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik duyguları içerisinde nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

9 yıllık hizmet süresini tamamladıklarını ve bu süre zarfında çok önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Başkan Tutal, “9 yıldır birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyor, hizmet üretmeye devam ediyoruz. Birçok projemiz Seydişehir’imizde ilk olma niteliğindedir. Hayata geçirdiğimiz çoğu proje Seydişehir’imizin çehresini değiştiren çalışma olmuştur. Son olarak 63 milyon bedelle hayata geçirdiğimiz soğuk hava deposu, meyve-sebze kurutma tesisi kompleksimiz sadece ilçemizin değil bölgemizin de çehresini değiştirecek projeler arasında yerini almıştır. Termal otel projeleri, üreten kadınlar pazarı, fırın ve butik dükkanlar, Kuğulu Vadisi projesi gibi saymakla bitiremeyeceğim birçok çalışmada sizlerin emeği ve alın teri bulunuyor. Her bir çalışma arkadaşıma teşekkür ediyor, Ramazan Bayramı vesilesiyle aileniz ve sevdiklerinizle beraber sağlıklı, huzurlu ve esenlik dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Bayramımız mübarek olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.