BAŞKAN TUTAL? DAN FUTBOLCULARA MORAL YEMEĞİ

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2016 - 11:40, Güncelleme: 24.10.2016 - 11:40
 

BAŞKAN TUTAL? DAN FUTBOLCULARA MORAL YEMEĞİ

Seydişehir Belediye Spor Kulübü Futbol takımına 2016 -2017 yılı sezonunda başarılar dileyen Başkan Tutal, Kulüp yöneticileri , antrenörler ve futbulcularla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Aile Baysal Kültür Sanat evinde futbolcularla buluşan Başkan Tutal,  Seydişehir’in her kazanmaya hazır olan bir ilçe olduğunu kaydetti.  Sağlıklı , sıhhatli bir sezon temennisinde bulunan  Seydişehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Celal Bican, ilk maçlarının  Konya Selçuklu Sporla olduğunu takımın iyi sonuçlar elde edeceğine inandığını belirtti. Yenilmek ve yenmenin önemli olmadığı belirten Başkan Tutal;’’önemli olan Sağlıklı , sıhhatli ,huzurlu  ve mutlu bir sezon geçirmek. Ben beraberce güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Sizlere bu sezon döneminde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sizlere güveniyoruz’’dedi.  
Seydişehir Belediye Spor Kulübü Futbol takımına 2016 -2017 yılı sezonunda başarılar dileyen Başkan Tutal, Kulüp yöneticileri , antrenörler ve futbulcularla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Aile Baysal Kültür Sanat evinde futbolcularla buluşan Başkan Tutal,  Seydişehir’in her kazanmaya hazır olan bir ilçe olduğunu kaydetti.

 Sağlıklı , sıhhatli bir sezon temennisinde bulunan  Seydişehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Celal Bican, ilk maçlarının  Konya Selçuklu Sporla olduğunu takımın iyi sonuçlar elde edeceğine inandığını belirtti.

Yenilmek ve yenmenin önemli olmadığı belirten Başkan Tutal;’’önemli olan Sağlıklı , sıhhatli ,huzurlu  ve mutlu bir sezon geçirmek. Ben beraberce güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Sizlere bu sezon döneminde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sizlere güveniyoruz’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.