BAŞKAN TUTAL DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2014 - 03:48, Güncelleme: 08.04.2014 - 03:48
 

BAŞKAN TUTAL DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal başkanlığında, döneminin ilk meclis toplantısı yapıldı.

Seydişehir  Belediye Başkanı  Mehmet Tutal  başkanlığında, döneminin ilk meclis toplantısı  yapıldı. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde  Seydişehir Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Tutal yeni meclis üyeleriyle  birlikte ilk toplantısını yaptı. Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Birim Müdürleri de katıldı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal burada yaptığı konuşmada birlik beraberlik  mesajı verdi: Başkan Tutal;"Seydişehir'de hepimiz kardeşiz. Bizim birbirimizden farkımız yok. Amaç ülkemize ve Seydişehir'imize en iyi şekilde vermektir. Kapıdaki  güvenlik görevlisinden, meclis üyelerimize kadar  herkesin görüşünü alarak değerlendireceğiz. Önemli olan Seydişehir'e hizmet etmek ve bir şeyler üretebilmektir. Başarı olursa hepimizin başarısı, Meclisin başarısı olacaktır. İyi niyetle başladık. Kimseye karşı diyet borcumuz yok. Adam kayırmadan, kimseyi ötelemeden, adilane dürüst bir şekilde  Seydişehir'imize hizmet edeceğiz. Hatamız, eksiğimiz olabilir. Doğrusunu burada bulacağız. Beraber hareket  etmek erdemdir. İlk Meclis toplantımızın ilçemize  hayırlı uğurlu olmasını temenni  ediyorum. Meclis Üyelerimizle birlikte memleketimize  faydalı olacak hizmetler vereceğimize  inanıyorum" dedi. Seydişehir Belediye Meclis Toplantısında   Belediye organları ve ihtisas komisyonları oluşturuldu. 
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal başkanlığında, döneminin ilk meclis toplantısı yapıldı.

Seydişehir  Belediye Başkanı  Mehmet Tutal  başkanlığında, döneminin ilk meclis toplantısı  yapıldı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde  Seydişehir Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Tutal yeni meclis üyeleriyle  birlikte ilk toplantısını yaptı.

Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Birim Müdürleri de katıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal burada yaptığı konuşmada birlik beraberlik  mesajı verdi:

Başkan Tutal;"Seydişehir'de hepimiz kardeşiz. Bizim birbirimizden farkımız yok. Amaç ülkemize ve Seydişehir'imize en iyi şekilde vermektir. Kapıdaki  güvenlik görevlisinden, meclis üyelerimize kadar  herkesin görüşünü alarak değerlendireceğiz. Önemli olan Seydişehir'e hizmet etmek ve bir şeyler üretebilmektir. Başarı olursa hepimizin başarısı, Meclisin başarısı olacaktır. İyi niyetle başladık. Kimseye karşı diyet borcumuz yok. Adam kayırmadan, kimseyi ötelemeden, adilane dürüst bir şekilde  Seydişehir'imize hizmet edeceğiz. Hatamız, eksiğimiz olabilir. Doğrusunu burada bulacağız. Beraber hareket  etmek erdemdir. İlk Meclis toplantımızın ilçemize  hayırlı uğurlu olmasını temenni  ediyorum. Meclis Üyelerimizle birlikte memleketimize  faydalı olacak hizmetler vereceğimize  inanıyorum" dedi.

Seydişehir Belediye Meclis Toplantısında   Belediye organları ve ihtisas komisyonları oluşturuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.