BAŞKAN TUTAL İLK NİKAHINI KIYDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2014 - 04:27, Güncelleme: 06.04.2014 - 04:27
 

BAŞKAN TUTAL İLK NİKAHINI KIYDI

Seydişehir Belediye Başkanlığı görevine 2 Nisan'da mazbatasını alarak başlayan Mehmet Tutal ilk nikahını kıydı.

Seydişehir Belediye Başkanlığı görevine 2 Nisan'da mazbatasını alarak başlayan Mehmet Tutal ilk nikahını kıydı. Başkan Tutal Belediye  Nikah Salonunda düzenlenen törende,  Arzu Çağlar  ile  Osman Arslan  çiftinin nikahını kıydı. Kendisinin kıydığı ilk nikah olduğunu belirten  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal " Hz. Peygamberimiz evleniniz, çoğalınız. Biz sizin çokluğunuzla  övünürüz buyuruyor. Allah'ın emri ve Peygamberimizin uygulamaları olan  kutsal merasimin  gençlerimize, ailelerine, memleketimize   hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Allah hayırlı mübarek etsin. Rabbim sonuna kadar yuvanızı devam ettirsin. Hayırlı uzun ömürlü,vatana, millete, ailesine, kendisine   faydalı  hizmetler verecek evlatlar nasip etsin"  temennisinde bulundu. Osman Arslan ise bu kadar yoğunluğu arasında  nikahlarını kıyan ve kendilerini yalnız bırakmayan  Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür etti.
Seydişehir Belediye Başkanlığı görevine 2 Nisan'da mazbatasını alarak başlayan Mehmet Tutal ilk nikahını kıydı.

Seydişehir Belediye Başkanlığı görevine 2 Nisan'da mazbatasını alarak başlayan Mehmet Tutal ilk nikahını kıydı.

Başkan Tutal Belediye  Nikah Salonunda düzenlenen törende,  Arzu Çağlar  ile  Osman Arslan  çiftinin nikahını kıydı.

Kendisinin kıydığı ilk nikah olduğunu belirten  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal " Hz. Peygamberimiz evleniniz, çoğalınız. Biz sizin çokluğunuzla  övünürüz buyuruyor. Allah'ın emri ve Peygamberimizin uygulamaları olan  kutsal merasimin  gençlerimize, ailelerine, memleketimize   hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Allah hayırlı mübarek etsin. Rabbim sonuna kadar yuvanızı devam ettirsin. Hayırlı uzun ömürlü,vatana, millete, ailesine, kendisine   faydalı  hizmetler verecek evlatlar nasip etsin"  temennisinde bulundu.

Osman Arslan ise bu kadar yoğunluğu arasında  nikahlarını kıyan ve kendilerini yalnız bırakmayan  Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.